Se større bilde

Emil i Lönneberga Äggjakten

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
249,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Emil liker dyr, og spesielt høns. I dette svenske spillet er alle hønsene ute i hagen og spretter. Nå skal de samles i hønsehuset. Både Emil og spillerne samler så mange de bare kan. Emil har Grisungen, som vokter dørene til hønsehuset, til å hjelpe seg. Treffer du på hesten Lukas kan han hjelpe deg med å ta et galoppsteg på spillebrettet. Når alle hønsene er samlet snur alle brikkene sine for å se hvem som har lykkes med å finne flest egg. 

Emil i Lönneberga Äggjakten er et morsomt og lærerikt spill som passer for barn i alderen 4+ og kan spilles av 2–4 spillere. Spillet inneholder: Spillebrett, spillbrikke Emil med plastfot, 4 spillbrikker, 16 brikker med høns, brikke med Grisungen, terning, spilleregler på svensk. Passer ikke for barn under 3 år.

  • Fra 4 år
  • 2–4 spillere 
  • Spilleregler på svensk
  • Passer ikke for barn under 3 år

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen62723 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle