vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
dubbel-pigall-43367-2
  • -34%

Dobbel Pigall Storpakning

249,90 kr 

379,90 kr
Har du noensinne lykkes med å takke nei til godteri som inneholder pisket hasselnøttrøffel og melkesjokolade? Ikke vi heller! Mer elegant enn dette kan det ikke bli. Med de doble sjokoladebitene passer den perfekt som en snacks når du trenger en pause fra skituren, eller når du trenger å fylle på kroppen med sukker! 

Dobbel Pigall Storpakning er en svensk godteriklassiker fra Marabou med et herlig innhold av pisket hasselnøttrøffel og et diskré trekk av melkesjokolade. Den kommer med doble biter, noe som betyr at det blir dobbelt så godt! 

Selges i 30-pakning med 40 gram per stk.

Ingredienser: Sukker, palmeolje, kokosolje, melkepulver, kakaosmør, riscrisp 7% (rismel, sukker, glukosesirup, salt, maltekstrakt fra korn), kakaomasse, hasselnøtter, fettredusert kakao, emulgeringsmiddel (soyalecitin, solsikkelecitin, E476), salt, aromaer. Kan inneholde peanøtter, andre nøtter, egg og hvete. Forandringer i produktenes innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet fra kjøpsdato dersom ingenting annet oppgis.
Art.nr 43367-2

Innhold

Henvendelser

24

Spørsmål & Svar

0

Tagger