Se større bilde

Tilbehør

Kundebilder

Disko Dress Lilla Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 23920
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
299,- 599,-
Velg variant:
Vis størrelseguide
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

70-tallet ringte og ville ha tilbake dressen sin, men det kan det bare glemme! Denne superflotte dansedressen vil garantert gi deg mange beundrende blikk. Pluss på med et sett matchende tilbehør og du ER syttitallet!

Disko Dress Lilla Karnevalskostyme inkluderer en dressoverdel og et par bukser. Både dressoverdelen og buksene går i en flott lilla nyanse. Overdelen er rett og romslig. Den har en stor krage, en sølvfarget knapp og 2 dekorasjonslommer i form av lokk på fremsiden. Inni er det en fastsydd vestfremdel med 2 små, sølvfargede knapper. Buksene er av en enkel, vid modell med strikk i midjen og utsvingte bein. Skjorte og sko er ikke inkludert. Kompletter gjerne med lignende for en komplett look som på bildet.

Fins i størrelsene Small, Medium og Large.

Dette er et Wilbers Karnaval™ produkt. Wilbers er kjent for sine kostymer som er av fantastisk kvalitet. Kanskje koster de litt mere, men de er helt i sin egne klasse! Ikke å sammenligne med andre kostymer altså. Takket vare tøyets kvalitet kan du vaske og bruke drakten igjen og igjen.

Tagger

HENVENDELSER (8)

Henvendelser

 • Skrevet av Andreas for 4 år siden
  Riktigt nöjd. Alla på festen tyckte den va helt out standing. Tur att ni finns, och leveransen va ju nog det snabbaste jag varit med om. Beställde på måndag 09:30 hämta ute de 10:00 på tisdagen nästa dag. Och jag bor lite utanför Göteborg.
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Mattias for 1 år siden
  Helt ok kvalitet men kanske något stor i storlek
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Sara for 1 år siden
  Fin på bild - men alldeles för STORA storlekar! Vet inte om de är anpassade efter amerikanska marknaden eller vad, men storlek small är snarare storlek large....Vi fick lämna tillbaka dem för det funkade inte helt enkelt.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen33387 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle