disco-kostym-lila-maskeraddrakt-1
Kundebilde
kb-disco-kostym-lila-maskeraddrakt-2

Disko Dress Lilla Karnevalskostyme

549,90 kr

70-tallet ringte og ville ha tilbake dressen sin, men det kan det bare glemme! Denne superflotte dansedressen vil garantert gi deg mange beundrende blikk. Pluss på med et sett matchende tilbehør og du ER syttitallet!

Disko Dress Lilla Karnevalskostyme inkluderer en dressoverdel og et par bukser. Både dressoverdelen og buksene går i en flott lilla nyanse. Overdelen er rett og romslig. Den har en stor krage, en sølvfarget knapp og 2 dekorasjonslommer i form av lokk på fremsiden. Inni er det en fastsydd vestfremdel med 2 små, sølvfargede knapper. Buksene er av en enkel, vid modell med strikk i midjen og utsvingte bein. Skjorte og sko er ikke inkludert. Kompletter gjerne med lignende for en komplett look som på bildet.

Fins i størrelsene Small, Medium og Large.

Dette er et Wilbers Karnaval™ produkt. Wilbers er kjent for sine kostymer som er av fantastisk kvalitet. Kanskje koster de litt mere, men de er helt i sin egne klasse! Ikke å sammenligne med andre kostymer altså. Takket vare tøyets kvalitet kan du vaske og bruke drakten igjen og igjen.
Art.nr 33387

Størrelseguide

Henvendelser

6

Spørsmål & Svar

0

Kundebilder

1

Tagger