brunbjorn-maskot-maskeraddrakt-1

Brunbjørn Maskot Karnevalskostyme

1 595,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Vis størrelseguide

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Å kle seg ut som noen andre for en kveld er ofte en ting som blir satt pris på uansett om det er på tide med årets halloweenfest, karneval eller bursdagsselskap. Men å finne det beste kostymet kan være alt annet enn enkelt. Nå kan du slutte å lete! Dette har alt du trenger for å gjøre suksess blant de øvrige gjestene. Med komplett pelsdrakt fra topp til tå kommer denne skumle og oppsiktsvekkende brunbjørnen til å kunne underholde uten at noen kan finne ut at det er deg.

Brunbjørn Maskot Karnevalskostyme er hovedsakelig laget av polyester og gummi, og inkluderer et loddent helkroppskostyme, maske, hansker og føtter.

One Size.