Se større bilde

Bordkort til Glass Hjerter Elfenbein

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
79,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Elfenbeinshvite kort som skal plasseres på glassene istedenfor på bordet eller tallerkenen, som de tradisjonelle bordkortene. En litt morsommere og finere måte å diskret løse plasseringene ved bryllupsmiddagen. Det eksklusive papiret har en design formet som et moderne hjerte, som virkelig viser at kjærligheten overvinner alt. Bordkortene er en vakker detalj i oppdekkingen, og du kan få ditt perfekte drømmebryllup akkurat som du vil ha det. I en bryllupsoppdekking er også de minste detaljene viktige for helhetsinntrykket, og disse bordkortene passer utmerket inn i de fleste oppdekkinger og stiler.

Bordkort til Glass Hjerter Elfenbein inneholder ti stykk elfenbeinshvite bordkort i papp. Hver dekorasjon er tilpasset for å være på kanten av et glass, er formet som et hjerte og er 8 x 8 cm.

Selges i 10-pakning

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen54780 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle