big-pong-75570-1
big-pong-75570-2

Big Pong

749,-

Velg variant:

 • Odd Egil
  for 4 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Morsomt for de små.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • John
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Kul
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Hvem elsker ikke det klassiske spillet Beer Pong, men hadde det ikke vært bedre hvis man slapp å stå klemt sammen på et kjøkken for å spille? Svar: ja. Derfor har vi skaffet et Beer Pong-spill i betydelig større format: Big Pong! Med dette utendørsspillet trenger du verken et bord eller et vindstille sted. Ta med spillet til stranden og utfordre kameratene! 

Slik gjør du: Fyll bøttene med litt vann eller sand så de står stabilt. Sett bøttene i en pyramideform i to grupper med seks bøtter hver, med 6–8 meter mellom de to gruppene. Reglene er enkle: Treff ballen i motstanderlagets bøtte, når en bøtte blir truffet flyttes den vekk fra spilleområdet. Fortsett til motstanderlaget ikke har noen bøtter igjen! 

Big Pong er en større versjon av det klassiske spillet Beer Pong, laget for utendørsbruk. I stedet for kopper bruker man altså bøtter! Perfekt å ta med seg på stranden eller som aktivitet på sommerfesten. Kommer komplett med baller, bøtter og en praktisk bæreveske. 

 • Materiale: plast 
 • Mål bøtter: ca. 25 cm (diameter)
 • Inkl. 12 x bøtter, 2 x tennisballer og 1 x bæreveske. 
 • Til utendørsbruk