Se større bilde

Bestefar Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 39920
first_price.value: 71920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
499,- 899,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Nå kan du kle deg ut som den sittende bestefaren din med dårlig hørsel! Dette kostymet er et såkalt "ridende kostyme", som betyr at bena dine er skjult under kostymet, mens det ser ut som om kroppen din sitter i selve stolen. Vi lover: Ikledd denne drakten har du en kjempestor sjans for å vinne prisen for årets beste karnevalskostyme på festen!

Bestefar Karnevalskostyme er et kjempemorsomt karnevalskostyme til voksne, som får deg til å se ut som den sittende bestefaren din. Kostymet inkluderer stol, morgenkåpe, løsben og alt som ses på bildet. Dine egne ben gjemmes bak stolen, og du putter bare inn ditt eget hode og egne armer. Kostymet er produsert i polyester og kommer i størrelsen one size for voksne. Passer til både dame og herre.

  • Materiale: polyester
  • Størrelse: One size voksen
  • Inkl. alt som ses på bildet

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen58289 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle