Se større bilde

Tilbehør

Bayersk Øljente Karnevalsdrakt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 27920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 17
selected_index: 0
349,-
Velg variant:
Vis størrelseguide
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Hvis du noen gang har vært på en ekte Biergarten i Sør-Tyskland, vet du at kvinnene som serverer ølet sannsynligvis vinner i håndbak mot hvilken som helst mann. Og hvorfor det? Jo, fordi de er sykt mye sterkere fordi de bærer rundt på store, overfylte, supertunge ølseidler dag ut og dag inn. Det er altså ølseidler i flertall vi snakker om her. De henger dem på armene så de skal få plass til flere seidler samtidig! Rå styrke på sitt beste.

Bayersk Øljente Karnevalsdrakt inkluderer en lang kjole med svart og hvit overdel som ser ut som en klassisk hvit bayersk skjorte med en svart vest og rød snøring, hvit krage og korte ermer. Underdelen er rød med vakkert fall og har et hvitt lite forkle fastsydd i livet med rødt broderi langs kanten. Sko, brett og øl er ikke inkludert.

Kommer i størrelsene: X-Small, Small, Medium, Large og X-Large.

Tagger

HENVENDELSER (120)

Henvendelser

 • Skrevet av Ada for 4 år siden
  Forkleet er sydd skjevt på, (ikke midtstilt)men måtte bare bruke den uten å rette på det. Alt er sydd i lag og ikke beste kvalitet, men det kan man ikke forlange til den prisen.
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Nina for 6 måneder siden
  Kvaliteten på kjolen er absolutt ikke av det beste stoffet, men samtidig får man det man betaler for og kjolen er en rimelig prisklasse. Nå var denne for stor så jeg sendte den tilbake.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Kristin for 1 år siden
  Drakten var ganske stor i størrelsen, likevel røk hempene til snora en etter en. Fikk litt av en sy-jobb før jeg skulle på fest... Det røde skjørtet farger av!!! Jeg hadde på et hvitt underskjørt, som var helt rosa da kvelden var omme!!
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen28459 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle