batman-supreme-maskeraddrakt-2

Batman Supreme Karnevalskostyme

9 995,-

Velg variant:

Vis størrelseguide
 • Mikael
  for 1 måned siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Kostymet var alt for klumpete, fikk 2 av samme arm og var ikke verdt 9,990. Passer best på mannekeng, til utstilling
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Produktinformasjon

Hvem var det egentlig som kom på det idiotiske navnet 'Lynvingen'? Det er jo Batman han heter, selve Gothams beskytter! Batman ble skapt i 1939 og har siden den gang vært en av de mest klassiske superheltene, selv om Batman egentlig ikke har noen superkrefter - dersom man ikke regner med det faktum at han behersker hele 127 kampsporter, vel å merke. Ikke mange karnevalskostymer er så detaljrike og omfattende som dette Batman Karnevalskostyme. Kostymet består av hele 13 komponenter og forvandler deg til en lys levende kopi av tegneserie- og filmhelten på bare få minutter. Overdelen består av en vest med latekspartier som enkelt festes med borrelås. Nederdelen består av elastiske bukser med shorts og latekspartier for den muskuløse looken. Masken er et underverk i seg selv. Det samme gjelder beltet, som har
ekte lommer. Kompletter med ansiktsfarge for en komplett look.

 • Finnes i størrelsene: One size.
 • Består av: 13 komponenter med vest og muskeldetaljer i lateks, slengkappe, belte, maske og elastiske bukser med skoovertrekk.
 • Materiale: 100% Polyester. Dette er et offisielt lisensiert Batman™-produkt