Se større bilde

Batman Super Deluxe Karnevalkostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 479600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
5 995,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Man tror kanskje at det bare finnes en eneste Batman. Men spør Michael Keaton, Val Kilmer eller Christian Bale. Det finnes jo flere! Og hva skulle da hindre nettopp deg fra å være Batman for en kveld? Ta sjansen og forvandle deg til en eksklusiv Batman med denne superdrakten! Det selvsagte valget for deg som er ute etter kvalitet.

Batman Super Deluxe Karnevalkostyme inkluderer en meget veldetaljert svart heldrakt med bryststykke med muskler, solid belte i gul vintage-look og matchende svarte hansker med frekke detaljer. Det følger også med en lang, svart kappe i kraftig materiale som festes rundt halsen, et par stilige kalosjer i skinnimitasjon og sist, men ikke minst, Batmans karakteristiske svarte maske. Masken er i latexmateriale, som gir den autentisk look. Og nei, kostymet er ikke det billigste, men siden den er vellaget og i høy kvalitet kan den derfor ikke sammenlignes med billigere kostymer.
 • Finnes i størrelsene: Medium, Large og X-Large.
 • Inkluderer: Heldrakt med muskler, kappe, belte, hansker, maske og kalosjer.
 • Materiale: 100% Polyester.
Dette er et offisielt lisensiert Batman™ produkt.

Tagger

HENVENDELSER (2)

Henvendelser

 • Skrevet av Tomas for 4 år siden
  Den är tyvärr fördyr för det man får, ta t ex manteln som inte stämmer med bilden, den är även för stor och klumpig, jag var tvungen att köpa en annan mantel, sen så var skärpet i billigt material och den hade bara snören, fick även där köpa ett nytt skärp som sitter på batman deluxe som har kardborreband. sen kommer vi till skydden som ska sitta över låren, katastroff, de har även de bara snören som inte alls sitter åt, var tvungen att kontakta en skräddare i sista minuten för att fixa alla saker.
  30 av 31 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Nöjesankaret AB for 4 år siden
  OK men vissa delar inte bra, dåliga snören, förväntat mig bättre kvalite för de pengarna.
  22 av 24 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen30657 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle