bandit-maskeraddrakt-1

Bandit Karnevalskostyme

329,90 kr

Supplere med

Bryllupsreise på Yukatánhalvøya, avslappende, tenker du. Din nyblivne ektefelle og du tar en hyggelig kveldstur langs strandkanten den første kvelden, for å bli kvitt jetlaget. Det er helt stjerneklart på himmelen og månen virker mye større enn hjemme i vinterkulden. Det brenner fakler ved strandhotellets porter og her og der sitter folk på stranden og har tent opp ild for å kunne nyte hele natten sammen.
Dere har sittet i sanden en god stund nå og bare pustet og nytt roen og stillheten, når en mørk skygge brått passerer dere raskt. Dere snur dere rundt, men ser ingenting. Det var nok bare skyggene fra flammene, tenker dere og fortsetter nytelsen. Men der kommer skyggen igjen, og igjen. Dere kan ikke se noe annet enn selve skyggen, men dere vet at noe var der. Spørsmålet er bare hva, eller hvem?

Bandit Karnevalskostyme består av en svart overdel med snøring over brystet, et par svarte bukser, et rødt midjebånd, en svart ansiktsmaske, en svart kappe  og en svart hatt i klassisk mexicansk stil med flat og bred brem.

Finnes i størrelsene: Small, Medium, Large og X-Large.
Art.nr 28456

Størrelseguide

Henvendelser

2

Spørsmål & Svar

0

Tagger