Se større bilde

Askepott Deluxe Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 35920
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
449,- 799,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Får vi presentere den kanskje aller mest kjente eventyrprinsessen - Askepott! Når hennes elskede far går bort, blir hun tvunget til å leve sammen med den onde stemoren sin og hennes like slemme døtre, som tvinger henne til å jobbe og slite i hjemmet. En dag når hun har vasket den skitne peisen og fått hele ansiktet dekket av sot, oppdager eklingene henne og kaller henne hånefullt for hennes nå kjente kallenavn for aller første gang. Hva de ikke vet er at hun har en hel armé av små søte mus ved sin side i tillegg til en god fe! Og selvsagt hjelper de henne med å reise seg fra asken og etter hvert få sjansen til å treffe den stilige prinsen. Etter å ha danset med ham hele kvelden, kommet seg ned trappen, mistet en glassko, kommet seg hjem innen klokka slår tolv og latet som ingenting overfor den slemme familien, kommer det etter hvert også en lykkelig slutt. Akkurat slik det skal være i eventyrverden!  

Askepott Deluxe Karnevalskostyme består av en lang kjole med en korsettlignende overdel som har tynne, elastiske skulderbånd og et lag med tyll over skuldrene med tekstilsommerfugler i ulike farger. Overdelen er lilla og fortsetter ned som et vakkert underskjørt. Over underskjørtet er der et skjørt av blå, glitrende tyll med en lillablå sommerfugl og en lilla diamant midt på. Takket være en bred utringning og et ekstra elastisk ryggparti kan kjolen dras på ved påkledning. Det medfølger også en gjennomsiktig hårspenne i kam-modell, med lilla, blå og gullfargede sommerfugler på. Sko medfølger ikke. Kompletter gjerne med lignende for et utseende som på bildet.

Finnes i størrelsene Small, Medium og Large.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen28156 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle