Se større bilde

Anna Deluxe Barn Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
599,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Får vi presentere et luksuriøst kostyme hentet rett fra alle barns favorittfilm - Frost! Denne kjolen tilhører fantastiske Anna, som er den rake motsetningen til sin søster Elsa, kan man vel si. Elsa, som innerst inne egentlig vil ha nærhet til familien sin, holder seg på avstand for å ikke skade noen, og hun overbeviser seg selv om at hun trives med det. Men Anna, hun kaster seg støtt og stadig ut i nye og farlige situasjoner. Ja, en modigere og tøffere person skal man lete lenge etter! Et svært godt forbilde å etterligne på barnekarnevalet eller festen.

Anna Deluxe Barn Karnevalskostyme består av en kjole og en kappe. Kjolen er middels lang og består av en svart- og sølvfarget overdel og et blått skjørteparti. Overdelen har et midtparti av svart sateng, med trykk av grønne blader og dekorasjonsprikker i ulike farger. Øverst er der et gullfarget brodert bånd som ser ut som en v, et vinrødt satengparti samt et bilde av Anna. Ermene består av gjennomsiktig, lyseblå tekstil med sølvfarget glitter på. Skjørtedelen har et gullfarget brodert bånd øverst, sølvfargede snøkrystaller, sølv- og cerisefargede blomster i nederkant samt et bredt, sølvglitrende parti helt nederst. Kappen er laget av cerisefarget sateng og er kantet med svarte mønster og et svart bånd med små tekstildusker. Den lukkes under haken ved hjelp av borrelås. Strømpebukser og sko medfølger ikke. Kompletter gjerne med lignende for et utseende som på bildet.

Finnes i størrelsene Small, Medium og Large.

Tagger

HENVENDELSER (3)

Henvendelser

 • Skrevet av Anna for 5 år siden
  Jätte fin /något liten i st.
  1 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Jan for 2 år siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Jeanette for 2 år siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen29177 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle