Alien

Føler du deg som en alien av og til? Noen ganger vil du bare «phone home», som den nusselige utenomjordiske i kultfilmen E.T. Altså skapningen som hadde krasjet med romskipet sitt på planeten vår og ikke kunne komme seg hjem. Det finnes også mange skumle romvesener, hvis det er noe som snakker mer til deg.

Romvesener er kjent for å ville ta over jorden, og nå kan du i det minste ta over neste fest ved å, du gjettet det, kle deg ut som en alien – ved hjelp av oss på PartyKing. Vi har flotte kostymer og drakter for den som er på jakt etter et alien-kostyme, men også mye annet gøy som har med aliens å gjøre online. Sjekk ut utvalget vårt!

Aliens kan være både slemme og søte, og det er noe som gjenspeiles i PartyKings sortiment. Vi har mange forskjellige dingser og kostymer. Velg hva slags alien du vil kle deg ut som basert på hva slags fest du er invitert til eller skal arrangere. Som alltid når det gjelder kostymer du kjøper fra oss på PartyKing, er det bare å klikke på produktet, og du får opp informasjon om hvilke størrelser som er tilgjengelige.

Hos oss kan du finne alien-kostymer til både barn og voksne. Noen av alien-kostymene våre er utrolig godt laget og ser enda bedre ut i virkeligheten enn på bilder. Andre er helt crazy og laget for at folk skal glane på deg når du har dem på. Vi har også alien-kostymer til en veldig billig penge.

En alien-drakt trenger ikke å være et rent utkledningsplagg, den kan også være en super gave. Kanskje til et barn som nettopp har begynt å lese science fiction, eller vennen / slektningen som allerede har alt. Menneskelig kontakt med romvesener er et utrolig populært tema i filmer og TV-serier. Du kan også finne mye inspirasjon når det gjelder aliens online. Husk imidlertid at avstandene er store i rommet. Det er mer sannsynlig at nettopp du får lyst til å arrangere et alien-karneval eller en fest enn at vi får besøk fra verdensrommet.

Her på PartyKing finner du dingser som får festen til å se bedre ut og får alle til å skjønne hva som gjelder. Ingen vet hvordan det ser ut på andre planeter. En alien-fest kan du derfor dekorere akkurat som du vil, i hvilken som helst fargepalett. Føl deg fri til å eksperimentere med maten hvis du skal være vert for en alien-sammenkomst. Hvilke retter ser ut som om de har blitt inspirert av en fremmed sivilisasjon? Du kan kanskje lage ulike innlegg i gelé som gir et litt utenomjordisk utseende eller bare lage en kake som er formet som et romskip.

Slutt å føle deg som en UFO, inviter heller andre likesinnede til årets beste fest! Vi på PartyKing digger alien-stæsj, kjøp hjem et alien-kostyme eller noe annet fra verdensrommet nå som du har muligheten. Vi kan ikke love levering med lysets hastighet, men det går fort.
Les mer