vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
80-tals-joggingdress-maskeraddrakt-1
80-tals-joggingdress-maskeraddrakt-2
80-tals-joggingdress-maskeraddrakt-3
Kundebilde
kb-80-tals-joggingdress-maskeraddrakt-6
Kundebilde
kb-80-tals-joggingdress-maskeraddrakt-7
Jogg til karnevalet i din fineste treningsdrakt og imponer damene skikkelig. Denne superstilige plysjgreia kommer garantert til å skape oppmerksomhet, særlig om du i tillegg har hockeysveis!

80-talls Joggedress Drakt inkluderer en jakke og et par bukser. Begge er laget av blå plysj med lilla partier og 80-tallsmønster på bryst, skuldre og foran på beina. Jakken er av en kort modell med hvit glidelås på fremsiden og hvit strikk på ermeender og nederst. Den har neongrønne bånd over brystet og på armene. På fremsiden sitter 2 dekorasjonslommer i samme farge. Buksene er av en enkel og rett modell med strikk i midjen og nederst. Parykk, caps, halsbånd og sko inngår ikke. Kompletter gjerne med liknende for et utseende som på bildet.

Finnes i størrelsene Small, Medium og Large.

Dette er et Wilbers Karnaval™ produkt. Wilbers er kjent for sine kostymer som er av fantastisk kvalitet. Kanskje koster de litt mere, men de er helt i sin egne klasse! Ikke å sammenligne med andre kostymer altså. Takket vare tøyets kvalitet kan du vaske og bruke drakten igjen og igjen.
Art.nr 33376
Kopiera OK

Størrelseguide

Henvendelser

33

Spørsmål & Svar

0

Kundebilder

2

Tagger