vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

10-årsfest

Velkommen til Partyking! Her finner du alle festartikler til oppdekking, og dekorasjoner som du trenger for å arrangere en minneverdig 10-årsfest. Vi har et bredt utvalg av produkter tilpasset nettopp en 10-årsfeiring!

For å skape en fantastisk atmosfære til 10-årsfesten er det viktig med de rette dekorasjonene. Vi har mange ulike temaer å velge mellom, alt fra superhelter og verdensrommet til prinsesser og biler. Uansett hvilket tema du velger, har vi ballonger, bannere og andre dekorasjoner som passer perfekt inn i konseptet.

Når det kommer til oppdekkingen, vil vi sikre at den passer til festens tema, og er tilpasset antallet gjester. Vi har alt fra duker, servietter og tallerkener i ulike temaer til festhatter og sugerør, alt for å løfte 10-årsfesten til nye høyder. For å gjøre opplevelsen enda mer personlig, kan du bestille egendesignede artikler som for eksempel kakeoblat med motiv som passer temaet, eller banderoller med bursdagsbarnets navn og «10 år»! Små gaver til alle gjestene er også en fin måte å vise sin takknemlighet overfor de som har vært med på reisen. Her hos Partyking finner du ikke bare oppdekking- og dekorasjonstilbehør – her er det også mange leker, gaver og underholdning som passer perfekt sammen med festens 10-årstema. Puslespill, brettspill, tegneblyanter eller poppis-leker – valgmulighetene er mange! Dersom du ønsker litt ekstra fart på festen, kan du bestille noen spill eller aktiviteter som alle kan delta i. Vi tror virkelig det finnes noe for alle og enhver i Partyking og håper du finner akkurat det du leter etter for å gjøre 10-årsfesten unik og en morsom dag å minnes for alle!
Les mer