Til toppen
Hjemmeside > Karneval > Kostymer > Damekostymer > Wonder Woman Dawn of Justice Karnevalkostyme
Se større bilde

Kundebilder

Wonder Woman Dawn of Justice Karnevalkostyme

(3 anmeldelser)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value: 0
first_status: 1
first_totalstock: 31
selected_index: 0
499,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Beskrivelse

Når Superman og Batman funderer på hvordan de skal kunne knekke Lex Luthor flyr Wonder Woman inn til unnsetning. Tror du at du kan gjøre det samme for dine superheltvenner, så har vi her den perfekte outfiten! Kjolen er det fineste vi har sett på lenge og både den og det lekre tilbehøret går selvfølgelig i glinsende rødt, blått, sølv og gull.

Wonder Woman Dawn of Justice Karnevalkostyme inkluderer en kjole, et par myke støvelskaft, et par armvarmere og et pannebånd. Kjolen er av en kort og ermeløs modell med gjennomsiktige, avtagbare skulderbånd og et skjørt som består av spissformede tekstilpartier. Overdelen er rød med gullfargede dekorasjoner oppe, et gullfarget belte ved midjen samt brede brune bånd som møtes på magen. Skjørtdelen er blå med et tynt, gullfarget kantbånd. Støvelskaftene er spissformede oppe og går i rødt og gull. Armvarmerne går i sølv med brune og gullfargede partier. Pannebåndet går i gull med et rødt merke foran. Sko inngår ikke. Kompletter gjerne med lignende for et utseende som på bildet.

Finnes i størrelsene X-Small, Small, Medium og Large.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (3

Henvendelser

 • Skrevet av Annika for 11 måneder siden
  Bra passform även för mig med lite bredare höfter och liten byst. Ben- och armöverdrag satt inte kvar utan tejp. Ett tips är att ha strumpbyxor under för då kan man använda riktig dubbelhäftande tejp (typ mattejp, kroppstejp höll inte) vilket gjorde att benöverdragen satt kvar hela natten.
  7 av 7 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Erica for 1 år siden
  Satt lite konstigt över bröstet, inte som på bilden. Lite kort kjol, men med boxer trosor under blev det perfekt. Rekommenderar denna dräckt! :)
  6 av 6 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Maja for 2 måneder siden
  Klänningen var sjukt snygg, snygga färger, men jag hade kunnat välja en mindre storlek! Arm och bengrejerna satt lite konstigt, men väljer att måla snygga guldtatuetingar och ha högs svarta stövlar istället för dom!
  0 av 0 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen30878 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle