Til toppen
Se større bilde

Vinholder Stilettsko Gull

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
299,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Å gi bort en virkelig stilig gave trenger ikke alltid å være vanskelig. Det gjelder å tenke så ukomplisert som mulig, og å kun tenke på hvilken personlighet personen som skal få gaven har. Denne vinholderen som etterlikner en stilig stilettsko i gull/glitter passer utmerket til personen som kanskje elsker glitter og glamour, eller muligens til festløven? I tillegg er den også utrolig fin!

Vinholder Stilettsko er en veldetaljert og ekstremt stilig innredningsdetalj som kommer til å gjøre susen i vitrineskapet! Denne vinholderen ser ut som en stilettsko i gull/glitter, og en vinflaske vil sitte som støpt i skoen! Med andre ord den perfekte innredningsdekoren!

Vinholder Stilettsko selges stykkevis, kommer i gull/glitrende farge, måler ca. 21 x 20 cm og er laget i materialet Polystone.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen46960 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle