Hem
Karneval Masker Venetianske Masker

Venetianske Masker

Kjøp din venetianske maske på nett hos Partyking! Vi har et stort utvalg av venetianske masker i alle mulige varianter. Masken kan blant annet være pyntet med fjær, ha motiver med noter, slott eller kanskje kanaler? Vi har masker for både menn og kvinner, voksne og barn, noe som betyr at hele familien kan finne sin venetianske maske her!

Skal du på et karneval med tema fra 1700-tallet, eller kanskje helt tilbake til 1400-tallet? Da vil en venetiansk halvmaske gå veldig godt hjem. På den tiden kledde folk seg virkelig ikke ut som spøkelser og slikt, men beholdt det klassiske og hadde på seg en kjole/dress, men med en maske som dekket ansiktet. Det var selve masken som var kostymet.

Hvis du er ute etter en virkelig luksuriøs, kul og spennende venetiansk maske, bør du henvende deg til Partyking! Vi har et gigantisk utvalg av masker i forskjellige farger, materialer og design, men også masker som dekker hele ansiktet og halve ansiktet, masker som holdes oppe med en pinne, masker med fjær, masker som forestiller gamle gjøglere og mye mer! Kjøp din venetianske maske på nett! Velkommen!
Les mer