Til toppen
Hjemmeside > Karneval > Kostymer > Damekostymer > Ulydig Sykepleier Karnevalskostyme
Se større bilde

Ulydig Sykepleier Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
299,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Om du var sykepleier og fikk velge mellom et bekvemt sett luftige klær og denne drakten, hvilken ville du velge? Denne drakten har alt som en ordentlig sykepleieruniform ikke har, og er perfekt for deg som bare elsker oppmerksomhet!

Ulydig Sykepleier Karnevalskostyme inkluderer en kjole og et diadem. Kjolen er av en kort modell med korte ermer, liten krage og en åpning for bysten. Den er hvit med rød glidelås og en diskré knepping under kragen. På brystet sitter en dekorasjonslomme med teksten "Naughty nurse" i svart sammen med et rødt kors. Skjørtet er klokkeformet med et fint fall. Diademet er laget av hvit plast med en hvit dekorasjon som ser ut som en sykepleierhatt med et rødt kors på. Stetoskop, strømpebukser og sko er ikke inkludert. Kompletter gjerne med lignende for et utseende som på bildet.

Fins i størrelsene X-Small, Small, Medium, Large og X-Large.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen33570 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle