Til toppen
Hjemmeside > Karneval > Kostymer > Damekostymer > Tweet Deluxe Karnevalskostyme
Se større bilde

Tweet Deluxe Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 31920
first_price.value: 55920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
399,- 699,-

Produkt observasjon

Beklager dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Se nusselig og superkomisk ut i dette koselige kostymet som forestiller kjære lille Tweet! Kostymet er av god kvalitet og forhindrer ikke bevegelsesfriheten til hendene siden du stikker hendene dine i den delen av kostymet som blir til Tweets hender. Du kan også bruke kostymet utendørs uten å få det tilflekket, da stoffet dras over dine egne sko på samme måte som du fester gamasjer. Kvalitet, komikk og et søtt utseende i en praktisk pakke - det kan ikke bli bedre!

Tweet Deluxe Karnevalskostyme inkluderer en gul fleecejumpsuit med oransje ben. Kostymet lukkes med glidelås og har åpninger for hender (hendene skjules bakom Pips gule hender som holdes på plas med elastiske bånd), føtter (Pips føtter dras over vanlig sko og holdes på plass med elastiske bånd) samt hode (Pips hode hviler på bærerens hode). Hodet, som er stoppet med et mykt tekstilmateriale, sitter fast i kostymet og har nebb, øyne med plastpupiller, øyenbryn og hår med ståltråd innsydd for utforming.

Størrelse: One size (voksen).

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen27712 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle