Hem
Temaer Produsenter Teddykompaniet

Teddykompaniet

Alle trenger en venn. En venn som lytter, klemmer og som alltid er der med åpne armer. Alle, både barn og voksne, trenger med andre ord et kosedyr. Så bra at Teddykompaniet finnes! De tilbyr nemlig et stort antall bamser i ulike størrelser, farger og modeller. Her er det både klassiske kosebamser og bamser som ser ut som karakterer fra kjente barnebøker og barneprogrammer. Hva med en Albert Åberg-bamse for eksempel, eller et kosedyr som ser ut som en av Babblarna? Hvem er din favoritt – Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi eller Doddo? Teddykompaniet har også andre produkter som for eksempel kosekluter og håndklær. Og det beste er selvfølgelig at du enkelt og raskt kan bestille bamser eller noe annet fra Teddykompaniet på Partyking.

Hvem er egentlig Teddykompaniet? Teddykompaniet har designet og laget kosedyr i over 25 år. Bamsene har ikke bare pen skandinavisk design, de er også laget for å tåle barnas lek og kjærlighet gjennom mange år. Alle bamser som du finner hos Teddykompaniet, er laget i høy kvalitet, med herlige og myke materialvalg og med høye sikkerhetskrav. Når du som voksen kjøper en bamse fra Teddykompaniet, kan du stole på at alle sømmer er testet, og at alle små detaljer som øyne og neser er sikret. Bamsene tåler at små hender drar og sliter i dem. De tåler små munner som gjerne vil smake og tygge på dem, og de tåler enkel rengjøring. En bamse fra Teddykompaniet skal rett og slett tåle livslang kjærlighet. Alle bamser er testet etter sikkerhetskrav i Sverige og Europa. Det innebærer at bamsene er barnesikre og ild- og flammesikre. Gi gjerne bort en myk og koselig bamse i gave til en liten nyfødt baby eller i dåpsgave. Eller hvorfor ikke gi bort en bamse i gave når du er invitert på bursdagsfest?

Hos Teddykompaniet finner du også kjepphester. En kjepphest er veldig morsom å leke med når du vil bygge en hinderbane sammen med vennene dine, og hoppe og konkurrere. En kjepphest er også en koselig venn å sprette i vei sammen med på et utflukt. Man vet aldri hvilke eventyr som venter rundt hjørnet!

Så når du leter etter en venn for livet, er det hos populære Teddykompaniet du skal begynne å lete. Her finner du massevis av herlige og myke bamser i ulike modeller som sprer glede til både små og store. Klikk hjem en koselig bamse allerede i dag, som du kan leke med, tulle med og oppdage verden sammen med, eller en bamse som blir den store tryggheten når det er på tide å sove. Velkommen til å bestille bamser fra Teddykompaniet allerede i dag! Hos oss på Partyking finner du alltid produkter til veldig gode priser og med raske leveringer. En uslåelig kombinasjon!
Les mer