Hem
Temaer Høytider Studenten 2023 Studenten Borddekking

Studenten Borddekking

I løpet av den svenske forsommeren feires noe virkelig spesielt, det spesielle heter «studenten», og det betyr at du feirer «avslutningen» av skolegangen. I løpet av denne fantastiske feiringen har man morsomme aktiviteter, spiser og drikker godt, feirer med nære slektninger og venner, og kanskje synger en og annen gammel hit i studentleiligheten. Dette betyr selvfølgelig at personen som skal ta studenten er ganske opptatt, det er nettopp derfor du er ansvarlig for borddekkingen. Trenger du hjelp? Bli med videre ...

Hos Partyking (selvfølgelig) finner du nøyaktig det du trenger for en vellykket borddekking til studentfesten. Hva med engangstallerkener i blått og gult, bestikk, kopper/champagneglass og servietter? Du kan få alt dette i forskjellige design, størrelser og mønstre, enkelt, smertefritt og behagelig. Hos oss vil du også finne inspirasjon til borddekkingen via produktbildene våre, noe som selvfølgelig er flott hvis det for eksempel er første gang du dekker bordet til studenten.

Det er ikke bare papptallerkener, servietter og bestikk som trengs. Du finner også alt fra bordkonfetti, partypicks, bordduker på rull, sugerør, underlag, fat og bordkort, alt i studentens farger og design. Uansett hvordan du har fantasert om den perfekte oppdekkingen til studenten i hodet ditt, finner du alt du trenger hos oss.

For å oppsummere det hele: Ta en titt på Partykings studentbestikkategori, så vil du se at du finner miiiiildt sagt alt du noen gang kunne forestille deg! God studentfeiring til deg!
Les mer