Proteinbarer

Hvis du tar treningen din på alvor, er proteinbarer et produkt som hjelper deg å nå målene dine. Disse godbitene er helt proppfulle av proteiner, og de gir dermed kroppen din de nødvendige byggestene for at du skal få den fysikken du jobber så hardt for. Tenk deg selv alle blikkene du kommer til å få når du sprader ned til stranden og tar av deg T-skjorten. Alle som ser deg kommer til å få hakeslipp og bite seg i leppen. Men det kommer bare til å skje hvis du har lagt ned tilstrekkelig med tid i treningsrommet, trent som en gal og fått i deg masse proteiner. Det er her de gode proteinbarene våre kommer inn i bildet! I stedet for å blande dine egne proteinshakes og søle masse pulver overalt, kan du spise en av de gode proteinbarene våre. De er superenkle å ta med seg i treningsbagen, eller ha til ettermiddagskaffen på jobben. Hos Partyking har vi samlet markedets aller beste proteinbarer i mange deilige smaker. Hvorfor ikke kjøpe proteinbarer i sjokolade, peanøtt, banan eller kakedeig? Listen kan gjøres lang over de ulike smakene som du med noen enkle klikk kan få levert på døren. NAM! Proteinbarer passer perfekt til mange ulike anledninger. Du trenger absolutt ikke tilbringe halve livet inne på treningssenteret for å kunne ha nytte av de deilige proteinbarene våre. Alle trenger proteiner i kroppen, og hvis du ikke får i deg nok gjennom det daglige kostholdet så er dette et fin måte å supplere dietten din. Her er noen bruksområder proteinbarer passer perfekt til:

Proteinbarer som snacks – Proteinbarer er en veldig rask og god måte å få i seg proteiner på uten å måtte gjøre det komplisert. Hvis du tilbringer lange dager på kontoret, og noen ganger går lenge uten å få i deg et måltid, kan proteinbarer være en god idé. Ha et par proteinbarer i vesken så du raskt kan få i deg det du trenger for å komme deg gjennom dagen!

Proteinbarer til utflukten – Det finnes få ting som er like morsomt som å dra på en utflukt, men hvis du beveger deg langt bort fra sivilisasjonen, kommer du til å måtte ha med deg mat og snacks for å kunne fylle på med energi. Ha med et par proteinbarer i ryggsekken for å forsikre deg om at du kan fylle opp energilagrene i kroppen raskt og fortsette eventyret. Hvis du dessuten blir jaget av sultne dyr, så kommer du til å ha det perfekte lokkemiddelet!

Proteinbarer til atleten – Er du en person som stadig vekk er på farten, holder det gående og aldri hopper over en treningsøkt? Da er det ekstra viktig at du får i deg nok mat for å klare det høye tempoet. Det kan være vanskelig å klare det med bare mat, selv om du har et variert kosthold. Proteinbarer hjelper deg med å gi kroppen ekstra tilskudd av protein og en nødvendig boost. Disse passer også perfekt hvis treningen din varer lenge, eller hvis du for eksempel trener til et maratonløp, drar på lange sykkelturer og lignende.
Les mer