Til toppen
Hjemmeside > Karneval > Kostymer > Herrekostymer > Pilot 10 000 Metersklubben Karnevalskostyme
Se større bilde

Pilot 10 000 Metersklubben Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
299,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Finnes det noen som ikke liker karneval? Et sted der du kan være hvem du vil for en liten stund. Drømt om å være pilot? Det har mange av oss gjort, og nå kan du gjøre drømmen virkelig for en kveld! Dette pilotkostymet er en stor hit. Komplett med hvit skjorte, blått slips, svart bukse og en hvit og blå pilothatt. Gulldetaljene på ermene og hatten gjør at den virker ekte. Tenk på Tom Cruise i filmen ”Top Gun”. Med dette antrekket blir du særdeles populær på karnevalet, og bli ikke overrasket om jentene svermer rundt deg. Piloter vil alltid være hotte og kule.

Pilot 10 000 Metersklubben Karnevalskostyme inkluderer en hvit skjorte med blått slips samt en pilotlue. Den hvite skjorten har gule kanter ved kanten på ermene, et leppestiftmerke på kragen og et trykk på ryggen med teksten "Honorary Member of 10.000FT Club". Solbrillene inngår ikke, men kan kjøpes separat.

Finnes i størrelsene: Medium/Large.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen36374 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle