Se full beskrivelse

Påske kostyme

Visste du at svenskene tror at hekser dro til ”Bloksberg” en gang for lenge siden etter å ha stjålet alle sjokoladeeggene og godteriet fra små barn? Hæ? Hva mener du, tar vi feil? Okei da… men det vi er sikre på er iallfall at man kan kle seg ut til påske selv når det ikke er halloween! Ja, selvfølgelig, for påsken er en ypperlig anledning til å kle seg ut, da kan du nemlig bli heksa du alltid har vært (hehe). Du kan også bli den tvers gjennom gode haren som alle vil klappe? Påsken handler som sagt ikke bare om påskepynt og andre hyggelige saker, den innebærer også fest og småfulle mennesker i heksekostyme og påskeharekostyme, for påske og kostyme henger sammen.

Hos oss i Partyking finner du alt du kan tenke deg til en vellykket påskeutkledning. Vi har alt du trenger for at du skal kunne se ut som heksa du egentlig alltid har vært. Morsomme kyllingdrakter, knallgule påskekostymer samt utkledningstilbehør er bare et fåtall av alle produktene vi har! Du må rett og slett føle deg litt frem når det kommer til valg av påskekostyme & påskelue. Er det venninnegjengen din som skal ha en liten fest, er det kanskje morsomt å kle seg ut som påskeheks, mens om du skal på en større fest, kan du kanskje kle deg ut som noe ordentlig fluffy og mykt med et påskeharekostyme og matche det med påskelue? Da får du garantert maaaange klemmer i løpet av kvelden, og det var jo planen… well, good job!

Du kan jo alltids være en liten moroklump og skremme de stakkars barna eller barnebarna dine ved å kle deg ut som for eksempel svensk påskeheks? Når de blir skremt, kan du enkelt og greit ta av deg heksenesen og forklare at det bare var på liksom og at du ikke er en ordentlig heks. Men om barna for eksempel ikke oppfører seg under middagen, kan du si: ”Nå drar jeg til Bloksberg om dere ikke skjerper dere, og da tar jeg med påskeeggene deres og gir dem til andre hekser!”. Da lover vi at de kommer til å oppføre seg med én gang, for man vil vel ikke miste et gratis påskeegg fullproppet med godteri, ikke sant?

I påsken (etter alle familiemiddagene og hytteturene) blir det sannsynligvis en god del fester. Mange av disse har utkledningstema og du er invitert. Hva skal du kle deg ut som? En drage, kanskje? Donald Trump? En gammel gubbe? Nææ, i påsken er det påsketema som gjelder og ingenting annet! Hva tenker du om kanskje å kle deg ut som en flott og stilig mann? Ja, for da kan du bare bruke det gule påskekostymet du kjøpte hos oss, og kanskje legge til en liten påskelue!? Du kan også kle deg ut som en stor og morsom kylling, en påskehare med bukseseler, eller kanskje en skikkelig ondskapsfull hare som er ute etter å stjele godteriet fra barna? Du kan også velge å kombinere disse draktene og gjøre dine egne endringer, som å sette på fine påskenegler over den allerede nifse heksedrakten eller kombinere påskeheksantrekket med et vennlig harehode? Da blir du en Hareheks og det er det nok ingen andre på festen som er… eller?

Tenk at dersom du handler inn en fin kanin- eller påskeharedrakt hos oss, kan du i fremtiden stille opp som maskot på store idrettsarrangementer! Mange lag pleier jo å ha nettopp kaniner eller liknende kosedyr som maskot. Da kan du tjene deg rik på det du egentlig kjøpte som påskekostyme til festen hos kompisen du egentlig ikke kjenner så godt.

Uansett om du er ute etter en nifs drakt, en søt drakt eller en drakt som bare er fin, finner du den hos oss i Partyking, også kjent som Påskeking! Vi hjelper deg med å få et vellykket påskeantrekk til påsken 2019!

Velkommen inn for et røverkjøp

Filter

Show 87 produkter
castle