Til toppen
Se større bilde

Partypicks Gullflagg

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39,-

Produkt observasjon

Beklager dette produktet er midlertidig utsolgt hos oss. Skriv inn din kontaktinformasjon nedenfor og vi vil kontakte deg når varen er tilbake på lager
Velg variant:

Produktinformasjon

Fingermat er ikke bare noe som holder gjestene i godt humør ettersom de sultne magene deres mettes, men maten kan dessuten bli en vakker del av dekorasjonen. Ved å benytte seg av cocktailpinner holdes de små godsakene sammen. De får dessuten et pent utseende og bidrar til en enda festligere stemning. Med disse gullfargede partypicksene får maten et moderne og stilig utseende.

Partypicks Gullflagg er en 36-pakning med cocktailpinner. Partypicksen har små gullfargede flagg av glinsende papp som gir flaggene et metallisk utseende. Match gjerne med gullfargede dekorasjoner i festlokalet for et vakkert helhetsinntrykk.

36-pakning
Farge: gull

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen45170 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle