Til toppen
Se full beskrivelse

Nisseskjegg

Julenissen er kanskje mest kjent for sitt store, tykke, hvite skjegg så hva er julen uten en skjeggete nisse? Partyking har nisseskjegg for alle anledninger. Vi har samlet de beste skjeggene til de beste anledningene for de som ikke orker å gro sitt eget nisseskjegg hvert år.

Vi tilbyr lange, korte, tynne, tykke, og heldekkende nisseskjegg i ulike hvite og grå nyanser, vårt nisseskjegg passer til alle anledninger. Skal du være julenissen under gaveutdelingen eller leter du etter et trollmanns-lignende skjegg til magishowet? Du lurer kanskje på om du skal kle deg ut som julenissen på maskeraden? Da passer kanskje vårt "slemmenisse-" skjegg best. Hos Partyking finner du alt dette, pluss litt til, vi har et stort utvalg av nisseskjegg.

Hos oss finner du nisseskjegg for både store og små.Kanskje skal sønnen eller datteren få æren av å opptre som julenissen på juleaften? Eller trenger barna juleskjegg for luciatoget eller juleavslutningen? Vi har de perfekte nisseskjeggene for alle anledninger, budsjett, luksuriøst, deluxe og plysj. Vi har nisseskjegg for både store og små!

Filter

Show 29 produkter
castle