Til toppen
Hjemmeside > Gadgets > Morosaker >
Se full beskrivelse

Morosaker

Morosaker har sin faste plass i dagens stressende samfunn. Å bli rammet av et kløpulverangrep, bli tilbudt en hvitløkskaramell, eller få støt når du tar noen i hånden, kan være både oppfriskende og avkoblende. Eller, kanskje ikke helt, men det er innmari gøy for den som spiller pusset!

I vårt utvalg av morosaker finner du ingen sofistikerte greier. Her handler det kun om ren og ukomplisert humor av den mest primitive typen. Vi har selvsagt testet ut alle pekene her på kontoret, og kan garantere at de er like morsomme som de ser ut (selv om sjefen ikke akkurat var fornøyd med å få kontoret sprayet med stinkspray). Uansett hvilket puss du vil utsette broren din, søsteren din, sjefen, eller din stakkars mor for, kan du være sikker på at vi har den perfekte morosaken. Vi kan bare ikke ta på oss ansvaret hvis du skulle komme til å få sparken fra jobben eller bli gjort arveløs.

I tillegg til den klassiske plasthundebæsjen, har vi blant annet masse Buttericks-stæsj, fiffige dingser som gir elektriske støt, sexy morosaker, ordentlig vonde karameller, oppblåsbare produkter, morsomme smokker til de minste, kjøttentende planter og mye, mye mer.

Underkategorier

Filter

Show 343 produkter
castle