Se full beskrivelse

Monster Energy

Monster Energy er energidrikken som sponser et stort antall idrettsutøvere og hjelper dem med å holde seg våkne på trening og konkurranser. Trenger du også å fylle opp energilagrene dine? Kjøp Monster Energy online hos oss på PartyKing til skikkelig gode priser.
Vi har også rask levering, slik at du skal få energitilskuddet ditt på et blunk. Monster Energy er en amerikansk energidrikk som takket være sitt gode og brede utvalg av smaker raskt har blitt en favoritt blant nordmenn som trenger å lade opp før en tøff arbeidsdag, en natt med gaming eller en løpetur.
Er du ikke typen som liker fysisk aktivitet, men fortsatt trenger mer energi? Kanskje du har vært oppe og pugget halve natten til en eksamen? Ja, da kan også du velge og vrake fra PartyKings omfattende utvalg av smaker fra Monster Energy.
Er du en kaffeelsker av rang som har problemer med å forestille deg en hverdag uten en kopp kaffe på ettermiddagen, men som likevel ønsker å prøve noe nytt? Monster Energy har utviklet flere smaker bare for deg. Basen er kaffe, som sammen med aminosyren taurin gir deg en fin pause der du kan gjenvinne kreftene dine og lade batteriene.
På PartyKing finner du Monster Energy online i flere gode kaffekombinasjoner. Hvis du fortsatt ønsker å servere monsterkaffe i en kopp, er det opp til deg. Vi forstår det om du blir helt solgt på alle varianter av Monster Energy og vil ha enda mer. For en flaks da at våre raske leveringer og lave priser gjør at du enten kan bestille flere smaker enkeltvis eller et helt brett med favorittsmaken din på et blunk!
Monster Energy har eksistert og forsynt verden med litt mer energi siden selskapet ble grunnlagt i 2002. Fremfor alt har motorsportverdenen blitt sponset av drikken med den karakteristiske M-en på boksen. I starten hadde alle smakene en grønn M, men i dag forekommer logoen i mange forskjellige farger. Uavhengig av farge eller smak av Monster Energy, kan du være sikker på at drikken inneholder en balansert mengde av de oppkvikkende stoffene koffein og ginseng. Som du sikkert vet, finner vi vanligvis koffein i kaffe og te. Ginseng er en rotvekst som for det meste dyrkes i Asia, hvor den tradisjonelt brukes nettopp for sine oppkvikkende egenskaper. Det sies også å være bra for immunsystemet.
Her på PartyKing finner du Monster Energy online både enkeltvis og i 24-pakning. Selskapet Monster Beverage står bak suksessen med monsterdrikkene, men siden 2011 er det Coca-Cola Company som distribuerer Monster Energy i Norden. Energidrikker er hovedsakelig forbundet med en oppkvikkende effekt. Monster Energy har imidlertid noe for alle. Har du fullført en svett treningsøkt på treningsstudioet og vil sette i gang restitusjonen, finnes det produkter lagd for nettopp dette. Du kan også velge om du vil ha Monster Energy med eller uten kullsyre og droppe sukkeret for en sunnere variant. Kjøp Monster Energy online her hos oss og få valgfrihet til lave priser. Mer Monster Energy, og mer energi til folket!

Filter

Show 1 produkter
castle