Til toppen
Se større bilde

Magicwallet lommebok

first_saleprice.value: 4720
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
59,- 149,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Det skal føles som et vaskeekte trylletriks når du putter lommeboken i lommen. Du vet, et sånt triks hvor magikeren tryller noe vekk. Men i ditt tilfelle forsvinner det ikke på ordentlig, det bare virker sånn. Og plutselig ligger ikke en gang saker og ting der du la dem! Denne lommeboken er ordentlig kompakt, og rommer akkurat det du trenger for å klare deg i hverdagen.

Magicwallet Lommebok er en liten og kompakt holder for opptil 8 konto- eller kredittkort pluss sedler. Den er laget av svart syntetisk skinn og kommer i to varianter: grønn og oransje.
Denne lommeboken er ikke bare en smart måte å oppbevare kort og kontanter på, den gir også et spennende og magisk inntrykk! Avhengig av hvilken vei du åpner den, har tingene i lommeboken byttet plass.

Mål: 10 x 7 x 0,8 cm.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen31726 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle