Tips for et annerledes bryllup

Tips for et annerledes bryllup

Den store dagen deres er her og bryllupsklokkene ringer høylytt for deg og din utkårede. Det er ingenting feil med et tradisjonelt bryllup, men hvis dere ønsker å skape en skikkelig minneverdig dag (og fremfor alt kveld), har vi en rekke forskjellige ting som kan hjelpe dere på veien. Å våge å være annerledes er alltid et vinnerkonsept!DESIGN DITT EGET KAKEBILDE

1. DESIGN DITT EGET KAKEBILDE

Vi begynner med kaken. I stedet for en kreasjon som er hvit og går over flere plan er det i våre øyne morsommere å tørre å være personlig, og hva passer da bedre enn et personlig kakebilde? Hvorfor ikke pryde bakverket med deres første selfie sammen, eller det bildet fra forrige sommer der dere står og kysser hverandre i solnedgangen på Ingierstrand? Et kakebilde er morsomt, personlig og kreativt – alt dere kan ønske dere av et bakverk på bryllupsfesten!

BALLONGSETT BRYLLUP

2. En episk ballongbue

Du vil gjerne gi gjestene dine en velkomst de sent vil glemme, eller hva? Da er løsningen definitivt en ballongbue! 80 glinsende ballonger i hvitt og sølv som spenner seg i en strålende bue skaper en minneverdig portal til bryllupsfesten i hagen. Veldig bildevennlig og romantisk på den store dagen deres!

BRYLLUPSFIGUR FISKESTANG

3. BRYLLUPSFIGUR FISKESTANG

Ikke pryd kaken med bryllupsfigurer som bare står der og ser stive ut ved siden av hverandre. Sats i stedet på en mer humoristisk approach! Vi har en rekke ulike bryllupsfigurer som slår seg løs på alt fra motorsykler til traktorer. Denne Bryllupsfigur Fiskestang anbefaler vi til det fiskeinteresserte paret som endelig har fått hverandre på kroken.

GLASSDEKORASJON BRUDEPAR

4. GLASSDEKORASJON BRUDEPAR

Når det kommer til glass, er meningene delte. Noen hevder at det går like bra å skåle med champagne i pappkrusene som er til overs etter påsken. Andre forfekter at til og med glassene bør kle seg i brudekjole og smoking. Hva mener du?

FOTOPROPS KJÆRLIGHET

5. FOTOPROPS KJÆRLIGHET

Bryllupsfesten er i full sving og det er ingenting vi heller ønsker enn at dere skal ha et Instagram-vennlig hjørne, der gjestene kan sette seg ned og bli fotografert i forskjellige sprø forkledninger. Fotoprops som skriker kjærlighet og romantikk er aldri feil, og vil garantert løfte festen til nye høyder!

HIMMELLYKT HJERTE

6. HIMMELLYKT HJERTE

Så avslutter vi festen med å sende opp en hjerteformet lykt som lyser opp himmelhvelvet. En symbolsk gest som viser at kjærligheten deres brenner så sterkt at den tar av fra bakken og sprer et varmt lys rundt seg. Akkurat som dere gjør, turtelduer!


Relaterte varer

Visa fler
castle