Hjemmeferie 2.0

Hjemmeferie 2.0

Nei, det blir kanskje ikke noen flashy utenlandsferie i år heller, men hva gjør vel det når vi har et helt lager proppfullt med ting som spriter opp sommeren på hjemmebane! Begi deg ut på skog og mark for å telte, inviter deg selv til naboens nybygde svømmebasseng eller snekre sammen en bar bak huset og inviter vennene dine med på en fet hagefest! Mulighetene er uendelige – nedenfor finner du inspirasjon for når vi endelig tar steget inn i hjemmeferie 2.0!


VOLKSWAGEN CAMPINGTELT

VOLKSWAGEN CAMPINGTELT

Jo, telting er hyggelig, det. Du kan se på utsikten, grille pølser og bade i vannet i nærheten. Men det beste må likevel være endelig å kunne sove med stil, og det kan umulig bli stiligere enn å hvile øynene på et telt som ser ut som en gammel Volkswagen! Teltet rommer 4 personer og er en replika av en VW Camper Van av årsklassen 1965 i fullskala, så det blir derfor ikke vanskelig å overtale vennene dine til å bli med. Tut og kjør!

GIGANTISK VANNSPREDER ENHJØRNING

GIGANTISK VANNSPREDER ENHJØRNING

Det er ikke så enkelt å holde barna underholdt en hel sommerferie. I hvert fall dersom du ikke har en gigantisk enhjørning vannspreder! Koble vannslangen inn i denne fantastiske enhjørningen og se hvordan den spruter vann rundt om i hele hagen! Det er moro nok å hoppe gjennom en vannspreder, men det å bli dusjet av en enorm vannspreder er uslåelig!

OPPBLÅSBART BADELAND SPLASHMORE

OPPBLÅSBART BADELAND SPLASHMORE

Vi vet at det finnes vågale gærninger, og flaks er vel det! Folk som velger å forvandle hagen sin til et vaskeekte badeland med rutsjebane, klatrevegg og vannkanon. Dette må være hvert barns største drøm når det kommer til oppblåsbar sommermoro, og ryktet sier at voksne syns det er minst like moro å leke i badelandet. Test selv!

UPPBLÅSBAR PALMKYL

UPPBLÅSBAR PALMKYL

Poolparty? Ja, takk! Sørg for å fylle på med nok drikke og propp palmen full med store mengder is før favorittgjengen kommer på besøk og tar bomba i bassenget. Høres ikke det ut som en helt fantastisk dag? Hva mer trenger man?

JORDBÆRSMULTRING BADERING

JORDBÆRSMULTRING BADERING

Når man virkelig skal slappe av i badebassenget, overlater man ingenting til tilfeldighetene. Det skal, akkurat som så mye annet, gjøres med stil! Derfor vil vi gjerne at du skal bruke en gigantisk jordbærsmultring neste gang du flyter rundt i vannet. Den er ikke bare knallrosa, men skikkelig myk og fin også. Perfekt hjelpemiddel til solbadingen i sommer!

OPPBLÅSBART VANNSPILL BONDESJAKK

OPPBLÅSBART VANNSPILL BONDESJAKK

Når du blir lei av å flyte rundt i den store jordbærsmultringen din, vil du selvfølgelig utfordre nærmeste vinnerskalle til et parti flytende bondesjakk i stedet. Her gjelder det å holde hodet kaldt til tross for varmen og ikke gjøre noen forhastede trekk som fører til tap. Sinnssykt avhengighetsskapende spill som kommer til å føre til mange revansjlystne kamper!

GLASSKRUKKE DRIKKEDISPENSER

GLASSKRUKKE DRIKKEDISPENSER

Hagefest er best, ingen protest! Duk opp langbordet og pynt det med kulørte lykter og blomstrete sommerduk. Når gjestene ankommer, har du blandet fersk limonade som serveres ut av denne supersmidige drikkedispenseren som står i skyggen og venter på å bli drukket opp. Et luksuriøst preg som garantert kommer til å passe godt inn, og det er jo aldri feil!

VERDENS MINSTE GRILL

VERDENS MINSTE GRILL

Sist, og absolutt minst, har vi verdens minste grill. Forkledd som en liten koffert i svart, skjuler denne vesken alt du trenger for å kunne grille deg en pølse så raskt og smidig som mulig når magen rumler. Det trenger ikke å være vanskeligere enn dette når ferien tilbringes på hjemmebane! Grill on!

Relaterte varer

Visa fler
castle