Dette vil du ha i påskeegget ditt

Dette vil du ha i påskeegget ditt

Påsken nærmer seg med kyllingformede stormskritt, noe som betyr eggeformede gaver med nydelig innhold som får blodsukkeret til å skyte i været! Her er noen tips fra det store utvalget vårt slik at du vet hva du skal fylle (og muligens gi bort?) i påskeegget ditt!Nannas Marmorerte Nougategg i Eggekartong

1. Nannas Marmorerte Nougategg i Eggekartong

På Nannas hønsegård i Ljungskile oppfører hønene seg litt merkelig. Vi vet ikke om det kommer av Nannas kontroversielle fôring, men av en eller annen grunn har hønene begynt å verpe nougategg. Eggene leveres selvfølgelig i en eske med plass til 6 herlige biter. Hvis du ikke synes at dette gir deg den rette påskefølelsen, så kan vi dessverre ikke hjelpe deg.

Trolli stekte egg

2. Trolli stekte egg

Vi fortsetter selvfølgelig i eggesporet. En hel haug med ferdigstekte egg som sparer både tid og krefter når du og familien din skal nyte en ekte påskelunsj. Det beste med oss på Partyking er at vi liker søtsakene våre i store kvantum, så her tilbyr vi hele 1 kilo Trolli Stekte Egg til deg og dine sukkerhungrige slektninger.

Gigantisk Sjokoladepåskehare

3. Gigantisk Sjokoladepåskehare

Dette er den gigantiske haren Klett, Nordens største sjokoladehare. Med sin imponerende lengde på 33 cm og en massiv vekt på 500 gram regnes den for å være en skikkelig tungvekter i sjokoladedyreriket. Enkelte steder tilber man faktisk Klett og gir ham gaver som han kan spise med stor glede på påskeaften. En morsom tradisjon som vi gjerne vil bevare.

Guinness Sjokoladeegg

4. Guinness Sjokoladeegg

Til den som alltid velger de gode tingene i livet, anbefaler vi det mørke sjokoladeegget som her kombineres med et saftig ølglass fra Guinness. Det følger også med 6 sjokoladepraliner som er designet som små ølglass – alt for å understreke at øl og sjokolade er to av de aller beste tingene i verden!

Skumegg Godteripose

5. Skumegg Godteripose

Så kommer vi til avdelingen med "merkelig godteri som vi bare ser én gang i året og som ikke er særlig godt, men som på en merkelig måte hører hjemme i påsken". Vi snakker selvfølgelig om dragéegg som ifølge emballasjen inneholder "fantastisk gode skumegg med dragétrekk". Men hva betyr vel egentlig det? Ikke vet vi, men vi kjøper likevel 3–4 poser hver eneste påske. Det hører jo liksom med!

Nannas Påskeskum i Kremmerhus

6. Nannas Påskeskum i Kremmerhus

Nanna, som vi kjenner igjen fra det tidligere nevnte produktet "Nannas marmorerte nougategg i eggekartong", har mange strenger i lyren sin. Når hun ikke lager merkelige eggekreasjoner sammen med hønsene sine, sitter hun på kammerset og lager påskeskum som hun selger i kremmerhus. Ja, dere hørte riktig: KREMMERHUS! Det er som å spise godteri fra en svunnen tid der suppeskåler regelmessig satte seg fast på hodet, og der en tur på markedet alltid endte i gutteslagsmål med dødelig utgang. Sjarmerende retro og et veldig godt godteri!

Relaterte varer

Visa fler
castle