Sånn feirer du et break-up

Sånn feirer du et break-up

Å skulle skille seg kan selvfølgelig være litt tøft og vanskelig, men når støvet legger seg, er det vanligvis bare fryd og gammen. Det kan ta litt tid å hente seg inn igjen, så hvorfor ikke framskynde prosessen ved å fikse fete skilsmissefester? Vi har alt du trenger for å stelle i stand en vellykket nå-er-jeg-endelig-fri-fest, og samtidig har vi en drøss med ting som gjør at du kommer over eksen øyeblikkelig!VOODOO-DUKKE PENIS

1. VOODOO-DUKKE PENIS

Den første impulsen etter et samlivsbrudd er vanligvis rent og skjært sinne, og vi vil understreke at man aldri må slåss, uansett hvor sint og skuffet man er. Men å stikke en voodoo-penis full av nåler har vi ingenting imot! Stikk hull på denne middelmådige kuken og le mens du gjør det! Prick that dick – tro oss, det hjelper!

BALLONGGIRLANDER DIVORCED AF GULL

2. Divorce Party

Å sitte hjemme og sture gjør ingen glade. I stedet bør du satse på en storslagen fest der du omgir deg med folk du liker! Pynt hjemmet ditt med glinsende divorced-ballonger i gull som klart og tydelig formidler at du er DIVORCED AF! På festen vil det være helt innafor å skrike ting som "nå skal jeg være singel resten av livet!", for deretter å bli altfor full og gråtende laste ned Tinder Gold på do.

Girls Night out spill Boys Night out spill

3. GIRLS NIGHT OUT SPØRRESPILL & BOYS NIGHT OUT SPØRRESPILL

Enten det er jentenes eller guttas night out, har vi et passende spill for anledningen. Disse Girls Night Out Spill og Boys Night Out Spill partyspillene er proppfulle av syke utfordringer til deg og vennene dine. Spørsmålet er bare: Hvor modige er dere?

ex boyfriend lommelerke

4. LOMMELERKE EX BOYFRIEND

En lommelerke du kan fylle på med en drikk så sterk at du kommer på helt andre tanker enn eksen din, Stefan, som bare satt og var småfeit i sofaen med dårlig holdning og elendig humør. Nå er det din tur til å leve livet, og det begynner med anskaffelsen av en stilren lommelerke Ex Boyfriend Relief. Drikk, dans og le!

morsomme kondomer

5. Morsomme kondomer

Morsomme kondomer for en morsom single-periode – høres ikke det festlig ut? Gi disse i gave til en kompis som er litt deppa, og pass på å fortelle ham at det finnes flere fisker i havet. For hvem får ikke god selvtillit med en XXXL-kondom i lomma, eller en med teksten "Orgasm donor".

oppblåsbar gentleman

5. OPPBLÅSBAR GENTLEMAN

I stedet for å gå ut og hoppe på "den første og beste" kan du vel ta det litt med ro, og heller slå deg ned med en oppblåsbar gentleman som kan være NØYAKTIG den du vil at han skal være. Gi han et navn og en bakgrunnshistorie, for eksempel Kent-Åge fra Kløfta som er en førtidspensjonert budbilsjåfør med en skremmende mengde betalingsanmerkninger. Eller noe mer sexy, det er helt opp til deg.


Relaterte varer

Visa fler
castle