7 tips for et vellykket utdrikningslag for henne

7 tips for et vellykket utdrikningslag for henne

Har du en venn, søster eller en annen jente i omkretsen din som snart skal gifte seg? Ja, da er jo et utdrikningslag et must! Og hvis det er du som har tatt på deg planleggingsjobben, så forbereder du deg kanskje allerede nå på å legge deg i fosterstilling på baderomsgulvet på grunn av den belastende oppgaven. Men! Det trenger du ikke, for her kommer 7 perfekte tips for et vellykket utdrikningslag!


1. Bruden i fokus

Hvem er utdrikningslaget for? Bruden selvfølgelig. Planlegg aktiviteter, dekorasjoner og tema med henne i tankene. Det er hun som skal være stjernen og føle seg elsket og verdsatt.

2. Planlegg

Planlegging er avgjørende. Hvilken dato? Hvilke gjester? Hvilket sted? Det er mange spørsmål som skal besvares, og god planlegging bidrar til å holde orden på det hele. Tenk aller først på å være ute i god tid og ta kontakt med alle som skal inviteres, slik at så mange som mulig kan delta. Ta også kontakt med brudgommen for å planlegge tid og sted for den klassiske kidnappingen av bruden, og hvordan det skal utspille seg. Tenk til og med på å legge utdrikningslaget til en dag da alle har fri dagen etter, fordi vi vet alle hvordan man kan føle seg dagen derpå...

3. Budsjett

Alle har ikke råd til alt. Undersøk hvor mye alle deltagerne har mulighet til å bruke. Det er ikke særlig kult om mange må avstå på grunn av prisen. Budsjetter dessuten med brudens kostnader og del dem mellom de andre deltagerne, fordi utdrikningslaget jo skal være som en eneste stor gave til den kommende bruden.

utdrikningslag spill

4. Morsomme aktiviteter, leker og spill

Utdrikningslaget skal handle om å ha det gøy sammen med bruden. Ta den klassiske, fornedrende turen ut på byen og avslutt med en morsom utdrikningslagslek. Besøk en luksusrestaurant. Lei en spaavdeling for en kveld med badstue og boblebad. Overrask henne med en øl- eller vinsmaking. Det finnes mange aktiviteter og artige spill dere kan ha det gøy med.

5. Bryt isen og inkluder alle

Selvfølgelig handler utdrikningslaget om bruden, men det blir morsommere hvis alle blir bedre kjent med de andre deltagerne. Kanskje er det flere i gruppen som møtes for første gang, og da er det behov for en god isbryter. Et godt tips er å la bruden fortelle om et minne hun har med hver av deltagerne. På den måten får til og med de som aldri har møttes før en oppfatning om hvordan bruden kjenner alle. Eller begynn utdrikningslaget med et morsomt spill som isbryter.

Bride t-skjorte Bride squad t-skjorte

6. Dekorasjoner

Dekorer mer! Skap samhørighet og oppmerksomhet ved å spjåke ut både dere selv og bruden med sprø utdrikningslagsklær, ordensbånd, briller og andre artige utdrikningslagsrekvisitter når dere gjør de ulike aktivitetene. Dekorer med alt fra morsomme tallerkener og sugerør, til ballonger og andre utdrikningslagsdekorasjoner, slik at festen blir helt perfekt. Sats gjerne på et morsomt og småfrekt tema der alt matcher.

7. Dokumenter utdrikningslaget

Utnevn en som har ansvaret for å dokumentere hele utdrikningslaget. Fotografer (eller film) så mye som mulig – det skal være en minneverdig dag for alle, og ikke minst for bruden. Senere samler du alle bildene i et fotoalbum og gir det til bruden som et fint minne om det herlige utdrikningslaget. Lykke til!

Relaterte varer

Visa fler
castle