7 tips for et vellykket utdrikningslag for han

7 tips for et vellykket utdrikningslag for han

Hvis du er forlover, venn eller bekjent av brudgommen som skal gifte seg, så er utdrikningslaget et must for å feire hans siste dager som en fri mann. Og hvis det er du som har fått ansvaret for å planlegge hele festen, får du herved 7 tips for et vellykket utdrikningslag.


1. Brudgommen i fokus

Hvem er utdrikningslaget for? Brudgommen selvfølgelig! Planlegg aktiviteter, dekorasjoner og tema med han i tankene. Det er han som skal være konge for en dag og føle seg feiret.

2. Planlegg

Planlegging er avgjørende. Hvilken dato? Hvilke gjester? Hvilket sted? Det er mange spørsmål som skal besvares, og god planlegging bidrar til å holde orden på det hele. Husk fremfor alt å være ute i god tid. Ta også tidlig kontakt med bruden for å planlegge tid og sted for den klassiske kidnappingen av brudgommen. Tenk til og med på å legge utdrikningslaget til en dag da alle har fri dagen etter, fordi vi vet alle hvordan man kan føle seg dagen derpå...

3. Budsjett

Alle har ikke råd til alt. Undersøk hvor mye alle deltagerne har mulighet til å bruke og legg budsjettet på et nivå som gjør at så mange som mulig kan delta. Budsjetter dessuten med brudgommens kostnader og del dem mellom de andre deltagerne.

utdrikningslag spill

4. Morsomme aktiviteter og spill

Ta en fornedrende tur ut på byen og gi ham uønsket oppmerksomhet, eller besøk en restaurant eller pub. Spill et utdrikningslagsspill eller ølspill, avhengig av hva brudgommen foretrekker å drikke. Lei en spaavdeling for en kveld. Overrask han med øl- eller vinsmaking. Det finnes mange aktiviteter og artige spill dere kan ha det gøy med.

5. Bryt isen og inkluder alle

Selvfølgelig handler utdrikningslaget om brudgommen, men det blir morsommere for alle hvis man blir bedre kjent med de andre deltagerne, i tilfelle de ikke kjenner hverandre så godt. En fin aktivitet å innlede med er å la dagens hovedperson fortelle om et minne han har med hver av deltagerne. Det vil gi en kjapp introduksjon til alle deltagerne. Eller begynn festen med en morsom utdrikningslagslek som isbryter.

Bachelor Svart T-skjorte Bachelor Hvit T-skjorte

6. Dekorasjoner og utkledning

Sats på et tema! Det er morsomt hvis utdrikningslaget har et tema, og gjerne noe som brudgommen liker eller er interessert i. Hvis det er bilsport, ølsmaking, frimerkesamling eller hekling spiller ingen rolle, bare det tilpasses brudgommen. Dekorer dessuten stedet dere er på, enten det er på en restaurant, hjemme hos brudgommen, på et hotellrom eller utendørs. Girlandere, ballonger og kanskje noen avkjølte flasker med en passende drikk vil passe bra. Utdrikningslaget skal jo handle om å ha det gøy sammen med brudgommen! Kle dere gjerne ut i tullete kostymer eller andre utdrikningslagsklær, men sørg i så fall for at alle kler seg ut, gjerne i et bestemt tema.

7. Dokumenter utdrikningslaget

Få brudgommen til å føle seg som en konge og marker at det snart er klart for et av de største skrittene man tar i livet. Vær åpen for det som planlegges og bidra så mye du kan for å skape en trivelig og minneverdig dag. Ha gjerne noen som er ansvarlig for å dokumentere utdrikningslaget, film og fotografer så mye dere kan. Det skal være en dag som skal minnes! Lykke til!

Relaterte varer

Visa fler
castle