5 morsomme måter å fri på

5 morsomme måter å fri på

Går du rundt med sommerfugler i magen og en forlovelsesring som brenner i lommen? Du vil spørre din partner om det ikke er på tide at dere gifter dere, men du er samtidig livredd for å levere et dårlig frieri der du mister balansen idet du skal gå ned på kne og får en forstuet fot i stedet for en kone. Her kommer litt utstyr som kan krydre frieriet ditt, sånn at dere får et langt og lykkelig liv sammen!FOLIEBALLONG DIAMANTRING

1. FOLIEBALLONG DIAMANTRING

Ingenting er så festlig som en hel drøss med diamantring-ballonger som flyter rundt i rommet hvor du tenker å fri. Noe pent, morsomt og fremfor alt virkningsfullt å ha rundt seg når du går ned på kne med tårer i øynene!

MAGIC LITTLE HAND

2. MAGIC LITTLE HAND

Er du og partneren din interessert i "magi"? Gi din bedre halvdel en skikkelig overraskelse med denne lille Magic Little Hand, som med sin innebygde magnetplate kan trylle frem ringer! En utrolig sterk historie å fortelle barn og barnebarn, som virkelig bekrefter at dere ikke er som alle andre par!

KOFFERT I TRE

3. KOFFERT I TRE

Om dere er to eventyrlystne sjeler som liker en skattejakt, skal du selvfølgelig ikke gå ned på kne når du frir. Nei, du skal naturligvis tegne et skattekart og grave ned ringen i hagen. Med denne fine kofferten av tre beskyttes ringen din mot jord og meitemark, samtidig som det hele ser skikkelig pirat-aktig ut.

GIGANTISK DIAMANT

4. GIGANTISK DIAMANT

Bigger is better, right? Hvorfor insisterer vi hele tiden på å kjøpe så små ringer til de vi elsker? Om du vil lage et skikkelig minneverdig frieri må du tenke STORT. Med en gigantisk diamantring blir det ikke noe spørsmål om du virkelig ELSKER din framtidige livspartner.

BALLONGER WILL YOU MARRY ME

5. BALLONGER WILL YOU MARRY ME?

Vel, det kan vel ikke bli tydeligere enn det her? Du spør din elskede ved hjelp av en Will You Marry Me Ballong om det ikke er på tide å gifte seg, og hen svarer på samme måte. Er det ekte kjærlighet, trenger man ikke å snakke så mye med hverandre – man kan være avslappet og trives sammen i stillhet – så vi ønsker dere et langt og stille liv sammen.

Relaterte varer

Visa fler
castle