10 ting som gjør deg til den mest populære på stranden i sommer

10 ting som gjør deg til den mest populære på stranden i sommer

Når det kommer til stranden, mener vi at det er jungelens lov som gjelder. Den som har med seg de feteste tingene, blir raskt kronet til strandens konge og fortjener å legge håndduken sin på det desidert beste stedet. Vi har listet opp 10 ting som gjør deg til den mest populære på stranden i sommer!


BADERING ANANAS

BADERING ANANAS

Hvis det er et alternativ å «flyte på en ananas», ser vi ingen grunn til hvorfor du ikke skal flyte på en ananas. Den er gul, er helt uten pigger og har et hull i midten der du smidig plasserer baken. Vi kan bare se for oss hvordan de andre strandgjestene kommer til å smugtitte med sjalu blikk fra sine sanddekte badehåndduker, og det kan de bare fortsette med!

FLYTENDE DRIKKEHOLDER FRUKT

FLYTENDE DRIKKEHOLDER FRUKT

Tenk om det fantes en måte å få med seg de kalde drikkene sine ut på bølgene blå uten å få en uønsket blanding av saltvann og tiss i koppen ... Men det gjør jo det! Med våre flytende drikkeholdere får du plastkoppen din på trygg avstand fra vannoverflaten mens du dykker og står på hendene. Fremtiden er virkelig her og nå.

20-TALLS STRANDKJEKKAS KARNEVALSDRAKT

20-TALLS STRANDKJEKKAS KARNEVALSDRAKT

Bademoten var definitivt bedre før, og da snakker vi ikke om 2000-talets Billabong-shorts som strakte seg ned til anklene. Nei, vi snakker selvfølgelig om de glade 20-årene da mennene kledde seg i blå- og hvitstripete antrekk når de skulle på stranden. På tide å gjenopplive en gammel klassiker? Glem da for all del ikke stråhatten, min gode herre!

BACKDROP STRAND

BACKDROP STRAND

Ja, noen dager har man bare ikke tid til å dra på stranden. Hva gjør man da? Gir opp? Nei, skjerp deg og ta stranden med deg hjem i stedet. Med vår strand backdrop på 120 x 914 cm kan du dekke hele stuerommet uten problemer eller kanskje spenne opp stranden på en line i hagen? Som vi pleier å si: det blir ikke mer gøy enn man gjør det selv!

OPPBLÅSBAR DRIKKEKJØLER ANANAS

OPPBLÅSBAR DRIKKEKJØLER ANANAS

Strandkonger har én ting til felles: De liker ikke å drikke solvarme drikker på varme sommerdager. Men kongene er godt forberedt. Med seg har de kjølebokser, is og bærbare kjøleskap. Alt for å holde seg nedkjølte der de sitter i sanden og svetter. Noe som har blitt populært de siste årene, er den oppblåsbare drikkekjøleren som ser ut som en ananas. Det er bare å fylle den med kaldt vann og is før du deretter setter i flaskene og boksene dine. Vi bøyer oss for kongen!

BADEMADRASS PØLSE

BADEMADRASS PØLSE

Det er en flytende pølse, hva mer trenger vi egentlig å si for å overtale deg om at dette er verdens beste bademadrass?

SPEED BADMINTON

SPEED BADMINTON

Hvis du vil bli nesten uforskammet populær på badestranden, kan du alltids arrangere en spennende badmintonturnering. Du står for racket og fjærball, mens vi sørger for å levere alt i en praktisk bæreveske som du enkelt henger over skuldra. Sa vi forresten at disse racketene kan skyte ballen av gårde med en hastighet på inntil hele 150 km/t? Det er altså ikke bare gøy, men livsfarlig også!

HÅNDDUK HOVEDKORT

HÅNDDUK HOVEDKORT

Du spør deg selv hvorfor? Vi svarer «hvorfor ikke?». Du har jo alltid vært fascinert av teknologiens undere, så hvorfor ikke vise det med et badehåndkle? Solrike hilsener fra hovedkortet!

VIFTE MED SPRAYFLASKE

VIFTE MED SPRAYFLASKE

Gratulerer til alle badepingler, nå kan dere endelig kjøle dere ned uten å nærme dere vannkanten. Denne viften, som er utstyrt med sprayflaske, sørger for at du får både vann og vind på deg der du ligger i solstolen. Hvor praktisk er ikke det? Kjempepraktisk, må vi si!

GIGANTISK BADEBALL

GIGANTISK BADEBALL

Ja, vi kan ikke lage en liste over spektakulære badeartikler uten å inkludere verdens største badeball. Er den praktisk? Absolutt ikke. Men den er uvirkelig stor og kommer til å tiltrekke seg mange nysgjerrige blikk helt fra Storbritannia når du bader i Nordsjøen.

Relaterte varer

Visa fler
castle