Meny

10 dingser for deg som elsker øl!

Vi mennesker har bøttet i oss øl i rundt 7000 år, så hvis det som er gammelt er best, troner denne gylne maltdrikken helt i toppen. Ingenting kan måle seg med en iskald øl. Det spiller ingen rolle om det er midt på sommeren eller om snøen daler ned – en skikkelig god lager fungerer i alle situasjoner. Hvis du elsker øl like mye som Partyking, bør du sjekke ut det store utvalget vårt av ølutstyr nedenfor. Et absolutt must til hjemmet, og perfekte gaver til kompisene!


MARSHALL FRIDGE 4.4

MARSHALL FRIDGE 4.4

Øl er jo godt, men har du prøvd skikkelig KALD øl? Det er helt utrolig hva den riktige temperaturen kan gjøre med en allerede herlig drikk, så hvis du vil imponere vennegjengen med det kuleste kjøleskapet, har du kommet til riktig sted. Marshalls ikoniske forsterker har her blitt forvandlet til både et Marshall kjøleskap og en fryser – du kan altså kjøle ølen din ned til den perfekte temperaturen, samtidig som du sørger for at isbitene dine ikke smelter. Denne passer perfekt både i øvingslokalet og hjemme i stuen, og vil garantert generere både ett og to misunnelige blikk fra gjestene dine.

ØLTRØYE

ØLTRØYE

Du liker øl, det vet vi. Men liker du øl såpass mye at du vil VÆRE en øl? Vi kan ikke forestille oss at svaret er noe annet enn et rungende ja. Med denne herlige øltrøyen holder du deg varm og god, samtidig som du frister omgivelsene dine med en herlig, gullfarget lager. Trøyen er ikke bare boblende, men kommer også komplett med skumhatt og det hele! Det er mer enn hva du kan si om de andre klærne dine!

ØLGLASS KJØLESKAPSMAGNET

ØLGLASS KJØLESKAPSMAGNET

Vi nekter å akseptere at vi lever i en kultur der morsomme magneter på kjøleskapsdøren anses som harry. Kjøleskapsmagneter er noe av det festligste som finnes – det bør anses som ren galskap å avstå fra dem. Vi har naturligvis magneter med øltema, og hvis du setter pris på funksjonalitet, kan vi glede deg med at denne lille dingsen også har en hendig flaskeåpner. Nytte OG fornøyelse? Stopp oss!

ØLTAVLE MED ÅPNER

ØLTAVLE MED ÅPNER

Frem med skrutrekkeren og smell denne rålekre øltavlen opp på nærmeste vegg. Plasser den beste ølen din i den funksjonelle boksen, slik at du kan holde et øye med den gjennom hele uken. Så kommer endelig helgen, der du rakrygget og stolt går frem til tavlen, griper tak i flasken og smeller av korken ved hjelp av den innebygde åpneren.

ISBØTTE MED FLASKEÅPNER

ISBØTTE MED FLASKEÅPNER

Det å sitte i hagen og nyte en kald øl blir jo aldri feil. Bortsett fra den konstante løpingen mellom solstolen og kjøleskapet. Sørg for at løpingen opphører ved å skaffe deg en isbøtte i stedet. Fyll bøtten med isvann og favorittflaskene dine, og plasser den i skyggen under stolen din. Vi vil jo ikke at du skal overanstrenge deg i ferien.

SUITMEISTER BEER YELLOW DRESS SUITMEISTER BEER YELLOW DRESS

SUITMEISTER BEER DRESS

En varm og behagelig øltrøye passer dessverre ikke alltid. Noen ganger krever omgivelsene (dessverre) at du dresser deg opp. Når du blir invitert til kusinens fjerde bryllup, eller kanskje pappas 60-årsdag, forventes det at du tar på deg både slips og dressjakke. Hvorfor ikke gjøre det beste ut av situasjonen og pynte deg med Suitmeisters utrolig stilige øldress? Den er pyntet, men samtidig utrolig avslappet. Når noen roper etter en flaskeåpner på nachspielet, er det endelig din tur til å skinne. Nå kan du stolt vise frem flaskeåpneren som er fastsydd i slipset ditt. Kan du se for deg de måpende minene på de andre festdeltakerne?

I LOVE BEER KARNEVALSKOSTYME

I LOVE BEER KARNEVALSKOSTYME

En vanlig misforståelse er at antrekket på halloweenfesten må være både ekkelt og skremmende. Det stemmer ikke. Man kan kle seg ut akkurat som man vil. Kanskje som det du elsker mest av alt i hele verden? Og kanskje er det du elsker mest i hele verden en iskald øl, komplett med etikett og kork? Vi oppfordrer alle til å gå sin egen vei – så hvis du vil være en øl, skal du selvfølgelig få lov til å være det. Vi er villige til å gå så langt som til å påstå at det er din forbaskede rettighet! Vi heier på deg!

OPPTREKKERRING OPPTREKKERRING

OPPTREKKERRING

Hvis du ennå ikke har mestret den edle kunsten å kunne åpne ølen din ved hjelp av lokket på snusboksen, kan vi glede deg med at vi har noen ringer på lager som er like mye ring som flaskeåpnere. Mange kaller denne ringen for en trofast venn, som kravløst følger deg gjennom livet og forgyller og forenkler hverdagen din. Med tårer i øynene kan vi ikke gjøre annet enn å si oss enige.

MAGNETISK KORKDART SPILL

MAGNETISK KORKDART SPILL

Du og bestevennen har belmet øl hele kvelden, og nå er det på tide å – med svaiende ben – sette i gang med en skikkelig festlig aktivitet. Så flaks at du nettopp har skaffet deg denne magnetiske dartskiven! Med kraftige toner fra pubertale brøl, kaster dere korkene gjennom stuen i håp om å treffe skiven! Det gjør dere selvfølgelig ikke, men tanken var god og dere hadde det gøy mens dere forsøkte – og det er jo tross alt det viktigste!
ØLBELTE MED FLASKEÅPNER

ØLBELTE MED FLASKEÅPNER

Hold my beer. Eller kanskje ikke! Med dette fasjonable beltet holder du enkelt styr på de 6 ølflaskene dine – helt på egenhånd! Et stilig tilbehør eller praktisk redskap? Meningene er mange og delte, men vi tør påstå at dette beltet både er vakkert og hendig, og hvem liker vel ikke slikt?