Til toppen
Hjemmeside > Karneval > Kostymer > Damekostymer > Kvinnelig Dommer Deluxe Karnevalskostyme
Se større bilde

Kvinnelig Dommer Deluxe Karnevalskostyme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 14
selected_index: 0
499,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Det er morsomt å være dommer. Man får lov til å gi gult eller rødt kort til folk som oppfører seg dårlig – og kanskje utvise dem som ikke kan oppføre seg i det hele tatt. Men ikke la makten gå til hodet på deg. Mye kan skje på fest, så det føles alltid litt tryggere å ha en dommer som følger med på hvordan spillet spilles. Kanskje dere vil spille et ølspill? Da kan du stille opp og dømme hvem som må drikke.

Kvinnelig Dommer Deluxe Karnevalskostyme er et tøft kostyme til neste karnevalsfest. Kjolen er svart helt nederst og svart- og hvitstripet hele veien opp til toppen. Du får også med den obligatoriske fløyten og strømpene. Og hvis du vil, kan du snekre sammen noen gule og røde kort hjemme.

  • Finnes i størrelse: x-small, small/medium, medium/large og x-large
  • Inkluderer: kjole
  • Materiale: polyester

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for sine karnevalskostymer av fantastisk kvalitet. De koster kanskje litt mer, men de er i en helt egen klasse! De kan altså ikke sammenlignes med andre karnevalskostymer. Takket være stoffkvaliteten kan du vaske og bruke kostymet om og om igjen.

Tagger

KOMMENTARER
HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

Å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du bildene dine til å bli sett her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen39664 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle