Krympehette

Vi mennesker har alltid (ja, omtrent!) drevet med vinbrygging! Vindyrking og vinproduksjon strekker seg hele veien tilbake til Perserriket, landet som i dag kalles Iran, fra 5000 år før Kristus. Den edle vinkunsten spredde seg fort videre til greske øyer og fortsatte til Sør-Frankrike og Italia. Det kom til en punkt da alle områder i Romerriket drev med vinbrygging, og etter storhetstiden har lidenskapen for vin levd videre. I dag vinnes det vinentusiaster over hele verden som gjerne nipper, slurper og nyter vin flere dager i uken – og mange brygger til og med sin egen vin på hjemmebane. Har du lyst til å prøve? Hos Partyking finner du alt viktig tilbehør som trengs til produksjonen, blant annet fine krympehetter til å forsegle flaskene med når drikken er tappet og klar. Krympehetter gir ikke bare flaskene et elegant utseende, de beskytter også vinkorken fra å tørke ut.

Er du en vinentusiast? Du drømmer kanskje i smug om en egen vingård i Spania eller Italia? Drømmen om en egen vingård kan begynne allerede i dag, hjemme i ditt eget kjøkken! Høres det ikke herlig ut å kunne bruke dagene sine på å stampe saft ut av vindruer, og nippe til din egen, nydelige vin om kvelden mens solen går ned over horisonten – men hvis du tenker etter, kan du nok få til en like koselig tilværelse hjemme i Norge. Noen flasker av din hjemmelagde vin, din beste venn som selskap og en god serie på TV er også herlig (og litt mer realistisk). Det er både enklere å lage sin egen vin, og den smaker bedre enn mange kanskje tror! Med riktig utstyr og litt trening kommer du til å kunne by middagsgjestene på hjemmelaget, smaksrik rødvin til hovedretten og en nydelig portvin til desserten. Eller hvorfor ikke champagne, hvitvin eller en fransk luksuriøs kir? Vi tilbyr gjærsett med alle kjemikaliene du trenger for å få et perfekt resultat.

Når vinen din er ferdigbrygget, kan vi nesten love at du kommer til å ville pimpe flaskene på en personlig måte, kanskje til og med døpe vinen til noe fiffig og sette på en fin etikett? Verket ditt må jo fullbyrdes! Her finner du krympehetter som beskytter vinkorken, og gir flaskene den siste piffen som gjør at de ser ut til å komme rett fra Vinmonopolet (eller enda bedre, direkte importerte fra en flott vingård i Toscana). Med Partykings fine krympehetter i hvitt eller grønt med gulldetaljer kommer hobbyvinflaskene dine i stedet til å få et kommersielt og profesjonelt utseende. Krympehettene våre til vin er utrolig enkle å montere, det eneste du trenger å gjøre er å tre hetten over flaskehalsen og deretter dyppe flaskehalsen i glovarmt vann. Dette gjør at hetten trekker seg sammen og tilpasser seg etter formen på flaskehalsen. Enkelt, smart og ikke minst fint!
Les mer
1 resultater