Kinaputt

Knitre, knitre, poff – kaboom! Det er alltid like morsomt med ting som smeller, i hvert fall hvis man liker practical jokes. Og det gjør vi her på Partyking! Så naturligvis har vi fylt opp partylageret med mengder av morsomt fyrverkeri i alle mulige former og størrelser. Fra kruttlapper og klassiske smellbongbonger til knitrende kasteknall og heftige jumbomodeller som smeller kjempehøyt. Ja, de kommer med støyvarsling!

Her finner du også komplette fyrverkerisett som er fulladet med alt fra fyrverkeri, kruttlapper og partypoppers til konfettikanoner og stjerneskudd. En herlig miks av knitring, pang og sprak som fungerer både til fest og hverdagsaktiviteter. Vårt sprengfulle sortiment av fyrverkeri er et pyroteknisk paradis for alle uhelbredelige pranksters som elsker å skremme vettet av venner, familie og naboer. Men bruk sunn fornuft også når du er i tøysehumør, og tenk på hvordan, hvor og mot hvem du bruker fyrverkeriet.

Fyrverkeri skal naturligvis aldri kastes rett på mennesker eller dyr, men det er vi bombesikre på at du forstår, uten av vi må komme med pekefingeren og mange fiffige diagrammer, ikke sant? Kanonbra, da er det bare å kose seg med fyrverkeriet. Klikk hjem dine pangfavoritter til knallpris her hos Partyking allerede i dag – vi leverer i rakettfart!
Les mer
5 resultater