Hem
Karneval Karnevalskostymer Bokstavsdrakter Bokstav 'J' Karnevalskostymer

Karnevalskostymer på Bokstav J

Er det Halloween, kostymefest, temafest eller bare på tide med rollespill hjemme, så har vi kostymene for deg! Her kan du finne fantastiske, morsomme, flotte, sexy og skumle drakter som alle begynner på bokstaven J.

Er du en Star Wars-fan som vil forsvare galaksen og dens beboere, så kjennes Jedi Knight-kostymet som et sikkert valg. Hvis du heller vil være skurk for en kveld, er den oppblåsbare drakten av Jabba the Hutt et fantastisk morsomt valg. Akkurat denne er en oppblåsbar helkroppsdrakt som drives av en vifte. Den blir lett vinner i "Beste kostyme"-konkurransen! Er du en tegneseriefantast, så har vi kostymer som Jokeren fra Batman og Jor-El fra Superman. Andre karakterer som er kule for henne er Jungel-Jane fra Tarzan, Jessica Rabbit eller hvorfor ikke kle seg ut som den historiske Josefine, Napoleons første hustru, for en aften?

Selvsagt kan du også finne kostymedrakter for barn her. Barna kan blant annet kle seg ut som vakre Jasmine fra Aladdin, Josef fra Bibelen og Julie fra Shakespeares klassiske kjærlighetshistorie.
Les mer