Intimpleie

Som vi vet er kroppens intime deler ekstra sensitive for irritasjon, tørrhet og svie, noe som gjør at man bør tenke over hvilke produkter man bruker til intimpleie. De mest intime delene våre trenger først og fremst fuktighet i kombinasjon med en lav pH-verdi. Derfor er det viktig å velge produkter som er spesielt fremstilt og tilpasset intimpleie. Hos oss finner du et nøye utvalgt sortiment for at du skal kunne gi deg selv akkurat den intimpleien som kroppen din trenger.

Intimpleie som gjenoppretter fuktighet – Et vanlig problem når det gjelder intimpleie er at slimhinnene blir tørre. For å unngå dette gjelder det å bevare en god balanse av melkesyrebakterier og en lav pH-verdi. Vi kan tilby produkter som inneholder melkesyre som senker pH-verdien din og styrker hudens beskyttelsesfunksjoner. Når bakterier får feste, gir det opphav til irriterte slimhinner, noe som igjen kan føre til sopp og andre sykdommer. Kjøp produktene dine innenfor intimpleie hos oss allerede i dag og ta vare på deg selv.

Intimpleie i forbindelse med barbering. I dag er det veldig vanlig at både menn og kvinner barberer både armhuler, ben og de mer intime delene. Vi kan tilby produkter som avkjøler og roer ned huden etter barbering, og dermed også reduserer irritasjon og røde prikker på huden. For å behandle huden din skånsomt under og etter barbering, er det viktig å bruke produkter som er spesielt fremstilt for dette formålet. Bruk helst en mild og kjølende aftershave-gel eller krem som er skånsom mot huden.

Å benytte seg av intimpleie i form av glidemiddel kan øke nytelsen vesentlig både hos mannen og kvinnen under samleie. Her har vi samlet informasjon om ulike typer glidemiddel og deres funksjoner.

Vannbasert glidemiddel – Dette er det vanligste hjelpemiddelet til sex ettersom det absorberes raskt av slimhinner og hud. Det fungerer utmerket som hjelp før de naturlige kroppsvæskene har blitt aktivert, og det kan brukes både som avkjølende og varmende intimpleie.

Oljebasert glidemiddel – Oljebaserte glidemidler er litt mindre vanlig i dag, men fordelen er at de sitter lenger igjen på slimhinnene og huden sammenlignet med de vannbaserte. Man kan med fordel bruke oljebaserte glidemidler som intimpleie hvis man vil pleie og gjenfukte de mest følsomme intime delene og massere og stimulere dem.

Hybrid glidemiddel – Et hybrid glidemiddel inneholder til forskjell fra andre glidemidler ca. 90 % vann og 10 % silikon. Det som gjør det hybride glidemiddelet spesielt er at det er enkelt å oppnå glideeffekten, noe som blir satt stor pris på hvis man for eksempel har problemer med å slappe av under sex.

Glidemiddel av silikon – Dette er et veldig mildt glidemiddel som virkelig bryr seg om slimhinnene. Dessuten er det vannavvisende, noe som åpner opp for morsomme leker i badet og badstuen. I tillegg til at man kan bruke det som et deilig glidemiddel på soverommet, kan man også bruke det til en deilig rygg- og/eller nakkemassasje. Dette glidemiddelet er nemlig både glatt og silkemykt. Uansett hvilke produkter innenfor intimpleie du ser etter, kan du alltid finne de her hos oss på Partyking. Se deg rundt, la deg inspirere og klikk hjem favorittproduktene dine allerede i dag. Vi gir alltid god service og kan garantere deg raske leveringer av intimpleie.
Les mer
4 resultater