Hem
Våre beste tips for feiringen av Valentinsdagen

Våre beste tips for feiringen av Valentinsdagen

Den store dagen for kjærlighet og forelskelse står og lurer bak døren, klar til å gjøre sitt inntog og skyte Amors piler vilt rundt seg. For den uhelbredelige romantikeren er Valentinsdagen den festligste høytiden i året, hvor det er rom for både frieri og romantikk. I denne listen finner du noen solide tips til hvordan du best kan feire den enestående kjærligheten!

Fyll hjemmet med roseblader og ballonger

At man pynter hjemmet før den kommende kjærlighetsfesten er akkurat som det burde være, og i tillegg til stearinlys og smørsanger skal det selvsagt drysses med kjærlighetsrøde roseblader rundt føttene til din kjære. Unn deg selv en førsteklasses middag under vår mest romantiske ballongsett, som inneholder så mange hjerter at du nesten blir helt gal av kjærlighet. Etter desserten kliner du til med denne konfettikanonen som vil omringe dere med enda flere hjerter! Romantisk middag 2.0!

Frokost på sengen

Siden så mange hevder at veien til hjertet går gjennom magen, er det like greit å kickstarte Valentinsdagen allerede ved frokosten. Stå opp tidlig på morgenen og stek et hjerteformet egg til kjæresten din, med denne søte lille stekepannen, for hvem smelter ikke ved synet av kjærlighetsmodellert mat? Vi har også vaffeljern for kjærestepar. Så tusler du tilbake til soverommet, synger på en serenade med brettet for full hals – og ikke glem kaffen!

Inviter til et rampete danseshow

Hvis du føler deg litt ekstra vågal mot slutten av kjærlighetsdagen din, er det på høy tid å dempe lyset, heve den sensuelle panfløytemusikken og skli inn i noe sexy fra vår enorme utkledningsavdeling. By på noen velvalgte bevegelser, og du vil se at lidenskapens gnister får varmen opp på soverommet! Hvem av dere kler best bukser og sløyfe?

Arranger spillkveld

Selvfølgelig bør du bruke et øyeblikk på den mest kjærlige dagen i året rundt spillbordet, og det er ikke nødvendigvis Vri-åtter dere drar i gang. Touch Me er et spennende spill som inneholder 6 dristige utfordringer for deg og partneren din å utføre på hverandre. For å hjelpe dere har dere en øyenmaske, kilende fjær og et massasjeverktøy. Sexspillet Erotic Heart anbefales også for deg som vil sette tennene i 100 forspill-utfordringer. Spillkvelder ble plutselig veldig mye hetere!

Gi søte kjærlighetsgaver

Selvfølgelig skal den store kjærligheten få noe helt spesielt i år. Smelt hjertet med vår søteste bamse, sjokker med vår mest gigantiske gigant-rose, eller vær litt vågal, og gi bort vårt magiske hjerte som tilfeldig produserer sexstillinger. Trenger du flere tips, så har vi listet opp 20 perfekte gaver til Valentinsdagen, til både han og henne! Go!