Våre beste tips for en episk halloweenfest

Nå har du endelig bestemt deg. Du skal arrangere gatas feteste halloweenfest og ingenting kan stoppe deg. Det finnes likevel noen fallgruver man bør unngå. Latskap og uvitenhet er to faktorer som ofte stikker kjepper i hjulene for en vellykket fest. Som vert eller vertinne gjelder det å brette opp ermene og sørge for imponerende dekorasjon, leker og kostymer som viser at du tar oppdraget på blodig alvor. Ingenting må overlates til tilfeldighetene når mørket senker seg og det endelig er på tide å feire høstens skumleste høytid! Nedenfor finner du tips for hvordan du kan slå knockout på gjestene ved å invitere dem på årets råeste halloweenopplevelse!

Utendørs dekorasjon

Opplevelsen starter allerede i det øyeblikket gjestene kommer inn gjennom døren. Hvis du i tillegg har en flott hage, har du hundrevis av muligheter til å forvandle plenen til skummel kirkegård, med gravsteiner og skjelettarmer som stikker opp fra gresset. Huset kan selvfølgelig pyntes med kjempestore edderkoppnett og enda større edderkopper som sakte kryper over hustaket. Andre viktige ingredienser er gresskar, spøkelser, lysslynger og skumle gatelykter, alt som minner gjestene om at de er rett på vei inn i et hjemsøkt og ugjestvennlig hus som er alt annet enn koselig.

Innendørs dekorasjon

Gjestene har passert den utrolig skrekkinngytende hagen din og står nå i gangen mens de lurer på om de virkelig tør å komme inn. Ikke så rart med tanke på hvor skummelt du har gjort huset. Det som tidligere var et varmt og koselig hjem fylt av latter og liv, er nå forvandlet til et avskyelig kråkeslott med torturkammer og usynlige ånder. Her gjelder det å gå all in med edderkoppnett, ballongbuer og andre skumle gjenstander som ondskapsfullt plasseres rundt omkring i huset. Legg en blodig hånd på vaskeservanten, dekk på med små, putrende gryter bestående av uidentifisert innhold og la sofaen huse et stort skjelett som har sett sine beste dager. Vi har hundrevis av props på lager som vil gjøre huset til et mareritt å oppholde seg i – helt etter halloweenkunstens regler.

Lys, lyd og andre skumle effekter

Å dekorere er en ting, men hvis du virkelig ønsker å spre skrekk, gjelder det å gå enda litt lenger. Sørg for tykk tåkerøyk i hele husett ved hjelp av vår tøffe røykmaskin, som nå kommer i både proff- og billigutgave – for hvem blir ikke lett skjelven av skikkelig tykk tåke? Vi kan også tilby et helt hysterisk utvalg av bevegelige props. Alt fra morderklovner som fanger småbarn, til Elektrisk Stol Prop og ondskapsfulle gresskar, som plutselig har våknet til liv (og som vi også mistenker TAR liv). Når det gjelder belysning, holder det selvfølgelig ikke å slå på taklampen and call it a day. Sats heller på kandelaber og batteridrevne lykter som skinner ekkelt på bordet.

Sysselsett gjestene

Selv om dere fort blir fristet til å sette dere i ring for å fortelle spøkelseshistorier i løpet av kvelden, er dere dessverre for gamle for det nå. Her foreslår vi heller litt renspikka moro i festprogrammet. Det er likevel ingenting som sier at man ikke kan legge inn litt skumle detaljer i aktivitetene – en karaokestund hvor det bare er lov til å synge skumle, dårlige låter? Eller en beer pong-turnering hvor den deilige ølen byttes ut med ekkelt heksebrygg fra den kokende gryten? Som dere kanskje skjønner, kan man sprite opp alle aktiviteter med skumle detaljer, det er bare fantasien som setter grenser. Men man får ingen fullkommen halloweenfest uten en konkurranse hvor alle stemmer på kveldens morsomste, skumleste og dristigste kostyme. Sørg for at det finnes fine premier til seierherrene og la konkurransen starte!