Trick or treat? Her er rampestrekene du bør se opp for!

At halloween er et eneste stort virvar av rampestreker og ugagn, hersker det ingen tvil om. Den som ikke er på vakt her, risikerer å bli skikkelig vettskremt. Det finnes uendelig mange ulike måter å skremme vettet av sine medmennesker på, og hvis du er først ute er risikoen for selv å bli rammet betydelig mindre. Men glem aldri at hevnen er søt ...

Garasje Giljotin Prop

Se for deg at du kommer hjem etter en lang arbeidsdag og ser naboen hugges av på midten av garasjedøren din. Det er jo ikke til å stikke under en stol at han naboen kan være skikkelig vanskelig iblant, men det her var litt voldsomt. Et vellykket prank bør gjerne føre til at den som utsettes for det, febrilt begynner å lete etter telefonnnummeret til nærmeste begravelsesbyrå. Denne stakkars gubben har jo unektelig forlatt det jordiske liv. Effektivt, opprivende og veldig blodig – med Giljotin Prop får du en klassisk halloweenspøk!

Radiostyrt Edderkopp

Denne skøyerstreken virker nok ikke like godt på deg som har et stort terrarium fullt av taranteller. Hvis du derimot er blant dem som dør av skrekk bare ved tanken på hårete edderkopper med ufyselig lange ben, vil denne radiostyrte rakkeren få deg til å skrike høyt og lenge. Å plassere edderkoppen på et egnet sted og la den krype frem mellom føttene på offeret når anledningen byr seg, må være toppen av grusomhet. Et utmerket prank, med andre ord!

Realistisk Juksetunge

Tunger kan jo som kjent være et ganske ubehagelig fenomen i seg selv, så tenk deg hvilke mulige rampestreker som ligger i en (svært realistisk) jukseutgave. Foran det fullsatte bordet knyter du hendene og hoster løs, deretter skriker du ut og viser forskrekket frem for alle tilstedeværende at taleorganet har løsnet og flydd av gårde. Hvis du foretrekker en mindre teatralsk fremgangsmåte, kan det være minst like effektivt å feste tungen på andre kreative steder: For eksempel fastklemt i kjøkkendøren, vaskemaskinen eller brevsprekken. Holde tungen rett i munnen? Ikke i dag.

Magisk Kniv med Blod

Mange tåler ikke synet av blod, noe som selvfølgelig absolutt bør utnyttes. La kniver og andre spisse redskaper ligge trygt igjen i kjøkkenskuffen. Klikk heller hjem denne prankvennlige juksekniven med utskåret hull som får det til å se ut som om den har skjært seg inn i armen. Ikke nok med det, det følger også med jukseblod som pumpes ut fra kniven mens du skriker så høyt du kan. Alt du trenger er en unnskyldning for å ordne med de siste forberedelser på kjøkkenet. Deretter setter du i et hyl og løper ut til gjestene med kniven fastboret i armen. Dinner AND a show? Hos deg blir middagen aldri kjedelig!

Zombie Hand Puppet

Det er ikke uten grunn at det å bli spist opp av voldsomme, rasende zoombier er blitt en klassiker! Du får ingen bedre effekt enn når du styrer denne zoombiedukken til å angripe og slite deg i stykker, samtidig som du kryper sammen i panikk på gulvet. Levende død og fryktelig sint – et perfekt setup for en halloweenprank!

Ball i Glass

En av de 15 verste tingene et menneske kan oppleve må være å bli møtt av en halvknust frontrute når man stresset småløper mot bilen en kald oktobermorgen. La oss utnytte øyeblikket ved å feste en velplassert tennisball godt synlig. Hvis du kjenner noen som akkurat har brukt en liten formue på balkongen, er det absolutt på sin plass å feste en ball her også. Folk setter vanligvis ikke pris på uforutsette utgifter, så her har du et utmerket prank på alle mulige måter.

Liquid Ass Stinkspray

En annen ting de fleste ikke er så alt for glade i er at hele rommet lukter rumpe. En absolutt morsom prank, men vanskelig å få til på egen hånd når man selv er et noenlunde hygienisk menneske. Vi kan derfor med stor glede fortelle deg at du nå kan kose deg med rumpelukt på flaske. Fyll kontorlokalet, bestevennens bil eller kjærestens stresskoffert med 100 % rævlukt.