Tips og triks til julefesten

Når nettene blir lange og kulden setter inn, vet man at det er på høy tid at man arrangerer en spektakulær julefest for venner, bekjente, folk og fe. Ta det med ro og sørg for at årets tilstelning blir noe utenom det vanlige – vi har fylt lageret med skinnende røde klær, reinsdyrhorn, nisseballonger og andre artigheter som hører julen til. Ta en titt og bli inspirert av galskapen!

Dressed for Success

Å gå på julefest i hverdagskler går simpelthen ikke. Selv det festligste partyantrekket ditt vil være undermålig i denne sammenhengen. Det som kreves, er snarere en hysterisk kombinasjon av mønster og farger, hvor resultatet blir så julete at det umulig kan bli noe mer julete! Vi snakker en knallrød bakgrunn med dansende snømenn og edelgraner i forgrunnen. Match hele familien og kom på festen som en eneste stor juleklynge kledd i disse juleantrekkene til både mamma, pappa og barn!

Ballonger til alle!

Er det ikke litt rart at akkurat julen har blitt spart for ballonger i alle slags former? Ballonger, som ellers er det festligste man kan tenke seg, har dessverre ikke lykkes med å etablere seg i den tradisjonelle julefeiringen vår … før nå! Vi har en haug med julete ballonger som forestiller nisser, reinsdyr, juletrær og snømenn som kommer til å både maksimere og live opp stemningen på julefesten. Bidra til forandringens vinder – skaff deg en juleballong!

Pynt skjegget

Har du tenkt på hvor mye vi pynter i julen? Det er strømper på peisen og nelliker i appelsinen. Men mange glemmer å pynte skjegget sitt med fargerike julekuler – og det kan vi ikke ha noe av! Overrask kjente og kjære ved å opptre som et levende juletre med kuler hengende i skjegget. Vi vil danse rundt deg, og vi vil gjøre det nå!

Julekarneval

Hvis du skal arrangere julefest, kan du likevel arrangere et karneval, når du først er i gang! Temaet er selvfølgelig jul, og vi har et hav med morsomme julekostymer for både store og små. Hvem vil kle seg ut som et lys levende juletre i år? Og hvem skal være snømann? Hvis du er en liten luring, passer det perfekt å være fjøsnisse, og hvis du fra den eldre garde, vil du kanskje være julenissen med et bustete skjegg?

Let it snow!

I dag er det langt ifra en selvfølge at snøen ligger tykk på bakken når desember står for døren. Noe som er kjedelig for barna, som gjerne vil ut og renne med kjelke og akebrett. Men fint for deg, som slipper å finne frem møkkete kjeledresser og støvler. Men det finnes jo noen fordeler med snø også. Det er for eksempel utrolig vakkert å se på. Så når bakken utenfor vinduet er grønn, får du ta med snøen inn i stedet. Vårt selvsnøende juletre sprer et stille snøfall i stuen, noe som både er morsomt og behagelig. Og det kommer til å bli festens store snakkis!