Slik fikser du perfekt halloweenfeiring for 2021

Halloween er ikke som alle andre feiringer siden poenget er at man helst skal gå rundt og være litt småredd, eller enda bedre (hvis det er mulig): vettskremt. Plutselig er det helt greit å hoppe frem fra skjulestedet iført et spøkelseskostyme som skremmer vettet av uskyldige forbipasserende, noe som hadde vært helt uhørt til jul eller påske. Men nå har veldig mange av oss blitt enige om at slutten av oktober faktisk skal være skummel. Det er ikke noe man bør lure på, men derimot oppmuntre, siden det egentlig er litt spennende å gå rundt med hjertet i halsen hele tiden. For å få maksimalt ut av årets halloween, har vi laget en oversikt over inspirerende aktiviteter du bør benytte deg av.

Gjør hjemmet ditt til et spøkelseshus

Med litt edderkoppnett, gresskar og jukseblod kan du forvandle selv den koseligste hybelen til et helt forferdelig gyselig sted å være. Hvis du i tillegg har litt god forretningssans, kan du også stille deg i døren og kreve en grei inngangspris for den som ønsker å komme inn.

Trick or treat!

Kan virkelig voksne mennesker med bil, egen bolig og bra jobb kle seg ut for å tigge til seg godterier fra vilt fremmede mennesker? Ja, så absolutt! Dette er høytiden for alle dere som synes det er for flaut å gå julebukk, der man ber om godteri i bytte mot små, og som oftest ganske patetiske, hjemmelagde tegninger. Det som er så perfekt med halloween er at du kan dekke til ansiktet med forskjellige halloweenmasker og blodige arr. Det er det umulig å vite at det er du som tigger (hvis du da ikke har en veldig oppsiktsvekkende gange som umiddelbart avslører deg, men det er det fint lite vi kan gjøre noe med). Trick or treat? Vi stemmer for treat!

Skrem vettet av deg selv i sofakroken

Når den grusomme høstvinden uler utenfor vinduet, er øyeblikket perfekt for å gjøre situasjonen enda verre. Sett på en altfor skummel film for den sarte sjelen din – en såkalt skrekkfilm! Det finnes selvfølgelig hundrevis å velge mellom, den ene verre enn den andre. Velg med omhu og benytt deg av dette deluxe-teppet som er perfekt å gjemme seg under når det blir for skummelt på skjermen.

Utsett naboene for minst en rampestrek

Hva hadde vel halloween vært uten litt herlig uvennskap i nabolaget? I gamle dager kunne du regne med å få huset innsurret i toalettpapir hvis du var for gjerrig med godteriet. I dag driver man med rampestreker mest fordi det er så utrolig morsomt – såkalte pranks. Dette kan man egentlig holde på med året rundt, men halloween er jo faktisk rampestrekenes opprinnelige høytid. (Første april gjelder ikke. Det er faktisk forskjell på pranks og skøyerstreker). Vi har lageret stappfullt av perfekte artikler for ertekroker som dere, alt fra klassiske morosaker til props som kan brukes på utrolig mange kreative måter.

Fyll lageret med godterier!

Kan du tenke deg noe pinligere enn å stå tomhendt på trammen som et dumt nek når nabobarna spør etter godterier? Da er det bare å regne med å få ytterdøren ramponert – og det med god grunn! Her gjelder det å tenke smart, det vil si stort. I våre enorme godterihyller har vi mange typer godteri i storpakning. Better safe than sorry, og restene kan man jo faktisk spise opp selv.